Antena 3 CNN Actualitate Imagini cu momentul în care băiatul de pe trotinetă este omorât de mașină, după o șicanare în București

Imagini cu momentul în care băiatul de pe trotinetă este omorât de mașină, după o șicanare în București

Un bărbat aflat pe motocicletă în traficul din București s-a șicanat cu un alt participant la trafic, care era pe trotinetă. Motociclistul și-a dat casca jos și a îndreptat-o spre băiatul cu trotineta. Vă avertizăm că urmează imagini cu un puternic impact emoțional!

Imagini cu momentul în care băiatul de pe trotinetă este omorât de mașină, după o șicanare în București
de Andreea Cigolea    |    05 Aug 2021   •   16:57

Acesta s-a dezechilibrat moment în care a fost izbit de o mașină. Din păcate, bărbatul de pe trotinetă a murit în urma leziunilor suferite. Mașina care l-a spulberat avea camera video la bord și astfel tot momentul a fost înregistrat. 

Antena 3 a obținut în exclusivitate imagini de la momentul șicanării în trafic în urma căreia un tânăr și-a pierdut viața.

La data de 04 iulie, în jurul orei 18:30, prin apel 112 Poliția Capitalei a fost sesizată cu privire la un eveniment rutier pe o stradă din sectorul 4, din care a rezultat rănirea unui conducător de trotinetă.

Tânăr pe trotinetă mort după o șicanare în trafic

La fața locului au sosit polițiștii, iar din primele date s-a conturat presupunerea rezonabilă că accidentul s-ar fi fost produs pe fondul unei șicanări în trafic.

La față locului a sosit un echipaj medical care a oferit  ingrijiri medicale conducătorului trotinetei, însă acesta a decedat.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri, iar la acest moment se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului.

Având în vedere interesul public manifestat cu privire la incidentul soldat cu decesul unei persoane, survenit în data de 04.08.2021 în mun. Bucureşti, în apropierea intersecţiei dintre Calea Vitan Bârseşti şi Şoseaua Olteniţei, Compartimentul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti aduce la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

La data de 04.08.2020, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea unui bărbat, sub aspectul săvârşirii infracţiunii infracţiunii de omor.

În baza mijloacelor de probă administrate, procurorii au stabilit că la data de 04 august 2021, ora 18:30, în timp ce se deplasa cu o motocicletă pe Splaiul Unirii dinspre Calea Văcăreşti către Târgul Vitan, când a ajuns în apropierea trecerii de pietoni de la intersecţia dintre Splaiul Unirii şi Calea Vitan Bârseşti, staţionând la culoarea roşie a semaforului electric, inculpatul a fost lovit în spate de către un bărbat care se deplasa pe o trotinetă electrică. Pe fondul discuţiilor în contradictoriu cei doi şi-au adresat injurii şi ameninţări, după care au părăsit zona respectivă îndreptându-se către intersecţia dintre Calea Vitan Bârseşti şi Şoseaua Olteniţei.

Propunere de arestare preventivă a motociclistului

Inculpatul a ajuns primul în apropierea intersecţiei respective, a coborât de pe motocicletă şi a aşteptat pe carosabil venirea victimei care se deplasa pe trotineta electrică. Când cea din urmă s-a apropiat, inculpatul a alergat către aceasta cu intenţia de o agresa, determind-o să treacă de axul despărţitor dintre cele două sensuri de deplasare, aruncând în aceleaşi împrejurări cu casca de motociclist în victimă, lovind-o în zona capului, determinând dezechilibrarea şi căderea acesteia pe carosabil, victima fiind lovită frontal de un autoturism care circula regulamentar din sens opus.

În urma impactului dintre autoturism şi victimă a rezultat rănirea gravă a acesteia din urmă, care a fost transportată la o unitate medicală, unde a decedat după aproximativ o oră şi jumătate de la momentul impactului.

În cauză urmează a fi sesizat Tribunalul Bucureşti cu propunere de luare a măsurii arestării preventive a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul Omoruri.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva unei persoane este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

×
Subiecte în articol: trotinetă București
Parteneri
Programul Rabla 2024 începe astăzi!
x close