Antena 3 CNN Actualitate Imagini în premieră cu prăbușirea avionului pilotat de miliardarul român Dan Petrescu

Imagini în premieră cu prăbușirea avionului pilotat de miliardarul român Dan Petrescu

Au apărut noi imagini care surprind momentele dinaintea prăbușirii avionului pilotat de miliardarul român Dan Petrescu în apropiere de Milano.

Imagini în premieră cu prăbușirea avionului pilotat de miliardarul român Dan Petrescu
Sursa foto: captura video corriere.it
de Gabriel Dano    |    05 Oct 2021   •   19:27

Avionul cade pur și simplu cu o viteză uriașă peste clădirea aflată la periferia orașului Milano, fără să existe indiciile unei manevre din partea pilotului. Din fericire, în clădirea respectivă nu se afla nicio persoană.

Accidentul aviatic s-a soldat însă cu moartea tuturor pasagerilor aflați în avion, opt persoane, dintre care șapte cetățeni români.

Un avion de mici dimensiuni înmatriculat în România s-a prăbușit pe o clădire de la periferia orașului Milano. Cei opt oameni de la bordul avionului pilotat de Dan Petrescu au murit. La bord se aflau antreprenorul Dan Petrescu, soția și fiul său, o familie tânără cu copilul în vârstă de un an, bunica copilului și un prieten al fiului lui Petrescu.

Coincidență sinistră în cazul avionului prăbușit la Milano, în care omul de afaceri Dan Petrescu și familia lui și-au pierdut viața

Coincidență sinistră în cazul avionului care s-a prăbușit la Milano. Accidentul aviatic s-a petrecut chiar pe strada care dă numele celei mai mari tragedii aviatice din istoria Italiei.

Aparatul de zbor s-a prăbușit peste o clădire goală, în renovare, în zona San Donato, lângă stația de metrou de pe strada 8 octombrie 2001.

La manșa avionului se afla Dan Petrescu, unul dintre cei mai bogați români.

Omul de afaceri și-a pierdut viața, împreună cu familia sa.

Ca o sinistră coincidență însă, numele acestei străzi a fost dat pentru a comemora cea mai mare tragedie aeriană civilă din istoria Italiei, tragedia Linate.

În urmă cu 20 de ani, în dimineața zilei de 8 octombrie, un avion al companiei Scandinavian Airlines care transporta spre Danemarca 110 pasageri s-a ciocnit cu un business jet cu patru pasageri la bord.

Toate cele 114 persoane au murit pe loc în urma coliziunii, plus alți patru angajați ai companiei care administra aeroportul.

Între victime, la acea oră, s-a aflat și un cetățean român, dar şi un italian născut chiar în San Donato, pe strada unde duminică s-a prăbuşit avionul în care se afla miliardarul român şi în memoria căruia a fost dat numele străzii, scrie Mediafax.

×

ȘTIRI

Proiect: Închisoare pentru şoferii băuţi, drogaţi sau care nu deţin permis

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close