Antena 3 CNN Actualitate Imagini șocante în Hârșova. Un tânăr de 26 de ani a fost înjunghiat de 14 ori într-un magazin

Imagini șocante în Hârșova. Un tânăr de 26 de ani a fost înjunghiat de 14 ori într-un magazin

Imagini șocante în Hârșova. Un tânăr de 26 de ani a fost înjunghiat de 14 ori într-un magazin
27 Noi 2019   •   08:21

Imagini şocante au fost surprinse de camerele de supraveghere ale unui magazin din localitatea constănţeană Hârşova. 

Un tânăr a fost bătut cu sălbăticie, apoi înjunghiat de doi indivizi, tată şi fiu. Totul de faţă cu mai mulţi clienţi, dar nimeni nu au intervenit. 

Agresorii şi-au lăsat victima într-o baltă de sânge. Iar tânărul ar putea avea nevoie acum de operaţie. Vă avertizăm, urmează imagini care vă pot afecta emoţional.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum doi bărbaţi intră în magazin şi se duc direct la tânăr. Unul dintre ei îl loveşte cu o sticlă în cap. Apoi, după ce victima cade, amândoi îl lovesc cu sălbăticie cu picioarele. 

Tânărul de 26 de ani, se află acum într-un scaun cu rotile. Este internat pe secţia de chirurghie a spitalului judeţean Constanţa. 

”Am avut pe faţă în jur de 6 tăieturi. Cu ureche, cu tot, se vede. Şi 14 înjunghieri de cuţit. N-am experimentat teamă mai mare ca asta niciodată. A fost un moment greu pentru mine, şi acum îmi tremură vocea când vorbesc despre asta. M-am temut pentru viaţa mea”, a spus omul.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de loviri sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. 

Victima spune că agresorii, tatăl de 41 de ani şi fiul de 17 ar fi fugit din ţară după agresiune.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close