Antena 3 CNN Actualitate Imagini teatrale: Kovesi, în lacrimi la Instanță

Imagini teatrale: Kovesi, în lacrimi la Instanță

Imagini teatrale: Kovesi, în lacrimi la Instanță
29 Mar 2019   •   21:53

Update: Au apărut noi dezvăluiri din Instanță, unde Kovesi a ajuns în această săptămână. Kovesi a fost pusă într-o situație tensionată. Fosta șefă DNA chiar a lăcrimat în timpul procesului. Kovesi a izbucnit în plâns în momentul când Livia Sâplăcan a vorbit despre modul în care s-au făcut anumite comunicate DNA.

Știrea inițială: Laura Codruța Kovesi a dat cu subsemnatul la Poliție. S-a prezentat la ora 11.00, la Secția 18 de Poliție, așa cum dictează controlul judiciar.

Fosta șefă DNA a fost pusă, joi seară, sub control judiciar, de procurorii Secției de Investigare a Infracțunilor din Justiție. Aceasta a stat la audieri timp de șase ore, unde a primit și rolul de inculpat.

Adrian Ursu și Oana Zamfir au prezentat modul prin care Kovesi a arătat că este ipocrită și se victimiza la declarațiile în fața presei.


”Ipocrizia este de-a dreptul revoltătoare. O vedeam pe Kovesi la Secția de Poliție întrebată de repoerterul Corina Matlinschi dacă regretă vreunul dintre abuzuri și ea a răspuns fără să respire că nu a fost vorba de așa ceva”, a declarat Adrian Ursu.

A declarat că i s-a interzis că nu are voie să vorbească cu presa, deși s-a dat singură cu gol că nu este vorba de așa.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close