Antena 3 CNN Actualitate Îmbulzeală pentru a treia zi consecutiv la CASMB: O femeie a leşinat la coadă

Îmbulzeală pentru a treia zi consecutiv la CASMB: O femeie a leşinat la coadă

Îmbulzeală pentru a treia zi consecutiv la CASMB: O femeie a leşinat la coadă
Sursa foto: Foto: Intact Images
19 Ian 2011   •   14:56

Peste 100 de oameni s-au înghesuit şi miercuri la Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti. Oamenii au stat la coadă încă de dimineaţă pentru declaraţii sau pentru a-şi plăti contribuţiile. La un moment dat, unei femei care aştepta la rând i s-a făcut rău, fiinde chemată o ambulanţă.

Pentru a treia zi consecutiv, oamenii s-au înghesuit la cozile formate în faţa sediului CASMB. Cele 11 ghişee la care pot fi depuse declaraţii au fost împărţite. Două sunt pentru angajatorii care au peste 120 de declaraţii, opt sunt pentru persoanele care au între două şi zece declaraţii, iar un ghişeu este pentru cei care au o singură declaraţie.

Chiar şi aşa, angajaţii CASMB nu au putut face faţă tuturor solicitărilor. La un moment dat, aceştia au fost nevoiţi să cheme o ambulanţă, întrucât uneia dintre femeile care aşteptau de câteva ore la coadă i s-a făcut rău şi a leşinat. Echipajul medical sosit la faţa locului a preluat victima şi i-a acordat îngrijirile necesare.



Peste o sută de oameni s-au înghesuit şi marţi dimineaţă la ghişeele Casei de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti. Aglomeraţia s-a format după ce mai multe zile nu s-a lucrat cu publicul din cauză că s-a stricat sistemul informatic. Deşi există şi alte variante prin care pot face acest lucru, oamenii spun că nu vor să schimbe modalitatea din motive de siguranţă.

Activitatea la casele de asigurări de sănătate judeţene şi la cea a Capitalei a fost reluată luni dimineaţă, după ce săptămâna trecută a fost suspendată mai multe zile din cauza unor probleme apărute la Sistemul Informatic Unic Integrat (SIUI).

×
Subiecte în articol: coada lesinat
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close