Antena 3 CNN Actualitate "Îmi dau foc!" Disperarea unui bărbat care nu îşi poate dovedi nevinovăţia în faţa justiţiei din România

"Îmi dau foc!" Disperarea unui bărbat care nu îşi poate dovedi nevinovăţia în faţa justiţiei din România

"Îmi dau foc!" Disperarea unui bărbat care nu îşi poate dovedi nevinovăţia în faţa justiţiei din România
Sursa foto: Foto: Antena3
23 Ian 2013   •   23:06

A stat după gratii un an de zile. A îndurat bătăi chiar dacă era nevinovat. Pe baza unor mărturii mincinoase, un ieşean a fost acuzat şi condamnat la 8 ani de închisoare pentru tentativă de omor.


"N-am ce mânca la ora actuală. Am 4 copii, femeie, vai de mine. Pentru cine am făcut puşcărie? Pentru cine am stat închis un an de zile?", se întreabă şi acum bărbatul cu lacrimi în ochi.

"Am ajuns la disperare, îmi dau foc! Dacă nu îmi dau foc să vadă o lume întreagă", ameninţă bărbatul.

Necazurile lui Mihai Ursu au început în anii 90, când în urma unor conflicte cu un consătean din comuna Deleni, bărbatul a fost condamnat la 6 ani de închisoare pentru tentativă de omor. A fost eliberat după 3 ani de închisoare pentru bună purtare.

Urmărit de ghinion, în mai 2004, un alt consătean de-al lui, Constantin Ciubotaru, a fost împuns cu o furcă de un bărbat. Victima a stat internată în spital o lună de zile, iar oamenii legii au demarat rapid o anchetă în comună.

Familia Ciubotaru, tatăl şi fratele victimei, au susţinut că agresorul ar fi Mihai Ursu, tată a 4 copii, cu care aveau un conflict mai vechi.

Nevinovăţia bărbatului este susţinută atât de sătenii din Deleni, cât şi de primarul comunei. Oamenii spun despre el că este un om de treabă şi liniştit.

Vezi AICI înregistrarea integrală a emisiunii "Sinteza Zilei".


×
Subiecte în articol: tentativa de omor Sinteza Zilei
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close