Antena 3 CNN Actualitate Împreună pentru un viitor mai bun. 10 agenţi de securitate s-au implicat în ridicarea unei case pentru persoanele cu dizabilităţi

Împreună pentru un viitor mai bun. 10 agenţi de securitate s-au implicat în ridicarea unei case pentru persoanele cu dizabilităţi

27 Iul 2013   •   22:41

Ziua la muncă, în timpul liber - voluntar. Acţiunile caritabile au devenit ceva obişnuit pentru agenţii de securitate. De data aceasta şi-au folosit forţa nu împotriva celor certaţi cu legea, ci pentru a construi o casă. Un adăpost de care vor beneficia rând pe rând, zeci de persoane cu dizabilităţi.

Împreună pentru un viitor mai bun, este şi premisa agenţilor de la BGS, pentru care acţiunile caritabile au devenit deja o obişnuinţă.
 
Ultimul proiect în care s-au implicat a fost acela de a ajuta la ridicarea unei case pentru persoanele cu dizabilităţi.

Casa e accesibilă persoanelor cu handicap indiferent de ce dizabilitate au. Proiectul în sine are rolul de a-i ajuta pe cei cu handicap să se integreze mai uşor în societate şi să ducă o viaţă cât se poate de normală.

Acţiunea a strâns mai bine de 40 de voluntari străini şi români. Peste 10 dintre ei au fost agenţi de securitate.

Două dintre persoanele cu dizabilitate au participat şi ele la ridicarea casei.

Proiectul a fost finanţat, în mare parte, de o fundaţie americană. Materialele cu care a fost construită casa au fost donate, iar fiecare grup de voluntari care a patricipat la ridicarea ei a adus o contribuţie.

×
Parteneri
Permisul auto ar putea dispărea. Cum vor circula şoferii
x close