Antena 3 CNN Actualitate Împuşcături într-un cartier din Capitală: Un bărbat a tras asupra unei maşini la o intersecţie (VIDEO)

Împuşcături într-un cartier din Capitală: Un bărbat a tras asupra unei maşini la o intersecţie (VIDEO)

Împuşcături într-un cartier din Capitală: Un bărbat a tras asupra unei maşini la o intersecţie (VIDEO)
Sursa foto: Impuscaturi
17 Iun 2009   •   19:15

Împuşcături, miercuri seară, într-un cartier din nordul Capitalei. Un autoturism a fost blocat de alte două maşini şi s-a tras asupra lui.

Se pare că incidentul a pornit de la o neînţelegere mai veche referitoare la neplata unei taxe de protecţie. Din fericire, incidentul nu s-a soldat cu victime.

Totul s-a petrecut în cartierul Dămăroaia, pe o stradă laterală din apropierea Bulevardului Jiului. Un autoturism de lux, în care se aflau aproximativ cinci persoane, a fost oprit la o intersecţie, după o urmărire de circa 20 de minute.

Potrivit martorilor, un bărbat a scos un pistol pe geamul uneia dintre maşini şi a început să tragă cu gloanţe de cauciuc, nimerind geamul autoturismului oprit la intersecţie.

În spatele maşinii se aflau trei persoane: o femeie şi doi copii.

Şoferul susţine că l-a văzut pe cel care a tras şi că ar fi vorba despre o cunoştinţă mai veche. Soţia acestuia spune că atacatorul ar fi cerut o taxă de protecţie pentru o lună, pe care au refuzat să o achite.

În urma incidentului, poliţiştii au oprit circulaţia în zonă şi au pornit o anchetă pentru a stabili cauzele exacte ale atacului.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: masini
Parteneri
Două linii de tramvai din Bucureşti sunt blocate, din cauza unui accident
x close