Antena 3 CNN Actualitate În ajun de Moş Nicolae, Antena 1 transmite teledonul ?Mereu aproape?

În ajun de Moş Nicolae, Antena 1 transmite teledonul ?Mereu aproape?

În ajun de Moş Nicolae, Antena 1 transmite teledonul ?Mereu aproape?
05 Dec 2008   •   04:12

Daniel Buzdugan şi Mihai Morar prezintă, la ANTENA 1, în ajunul zilei de Sfântul Nicolae - vineri, 5 decembrie - teledonul ?Mereu aproape?. De altfel, pentru ANTENA 1, organizarea unor astfel de emisiuni, în care românii să poată veni în ajutor semenilor lor, a devenit o tradiţie: este al treilea an în care, prin intermediul teledoanelor, sunt salvate multe vieţi.
Vor fi prezentate cinci cazuri de copii care au nevoie urgent de operaţii sau tratamente medicale în străinătate, fiecare caz, propus de fundaţia ?Mereu aproape?, fiind susţinut, în timpul transmisiei în direct, de câte o ?pereche de îngeri?. Acestea sunt alcătuite din câte un copil talentat din cadrul ediţiilor ?Vreau să fiu vedetă?, difuzate de Antena 1, şi o vedetă din showbiz-ul românesc care a trecut printr-o problemă care i-a ameninţat viaţa copilului ei, sau pur şi simplu, mame care ştiu cât de importantă este sănătatea copiilor lor: Miţă (Bere Gratis), Sanda Ladoşi, Nelu Ploieşteanu, Mihaela Tatu şi Bianca Brad. Tot în beneficiul acestor cazuri disperate, Gabriela Vrânceanu Firea şi Simona Gherghe vor interpreta melodii populare de pe CD-ul proaspăt lansat, ?Trandafiri de la Moldova?.
Teledonul din 5 decembrie 2008 doreşte să vină în sprijinul unor copii cu probleme de sănătate, pentru care singura speranţă de a trăi normal este apelul către oameni cu suflet care să contribuie financiar la tratamentul adecvat fiecărui caz.
Nicolae Andra (4 ani şi 7 luni) a fost diagnosticată în luna ianuarie cu leucemie acută limfoblastică - pro B, risc mare (corticorezistenta), diagnostic pus de medicii de la spitalul Marie Curie, din Bucureşti.
Bliderisanu George Ştefan (1 an şi 2 luni) a fost diagnosticat, la vârsta de 6 luni, cu BETA TALASEMIE MAJORA ?Anemia Cooley?.
Nicut Andrei Theodor (3 ani) a fost diagnosticat cu TALASEMIE MAJORA /Anemia Cooley.
Moanta Simona Laura (5 ani şi 10 luni) suferă de o malformaţie congenitalăcardiac cianogenă, numită TRETALOGIE TALLOT.
Topor Raluca (11 ani) a fost diagnosticată cu leucemie limfoblastică acută.
Telespectatorii vor putea ajuta cazurile mediatizate în cadrul teledonului ?Mereu aproape? cu donaţii în conturi bancare, prin apeluri telefonice sau sms-uri.
ROMTELECOM:
0900.900.140 (10 EUR);
0900.900.143 (3 EUR);
0900.900.146 (6 EUR);
ORANGE: 877 (2 EUR);
VODAFONE : 877 ( 2 EUR)
COSMOTE : 877 ( 2 EUR)
Conturile Fundaţiei Mereu Aproape
în lei: RO 05 BRDE 450 SV 0729 533 4500, deschis la BRD GSG SMCC, şi
în Euro: RO 31 BRDE 450 SV 2376 153 4500 deschis la BRD GSG SMCC,
cod SWIFT BRDEROBU
Teledonul ?Mereu Aproape? din 5 decembrie 2008 continuă tradiţia deja începută de Antena 1 şi Fundaţia Mereu Aproape. Este o evoluţie firească a acestei iniţiative, care, de la o ediţie la alta, devine tot mai utilă şi mai fructuoasă.
Împreună putem face minuni! Împreună putem să dăm speranţă celor bolnavi,uitaţi de noroc, celor de lângă noi, care au nevoie în aceste clipe de dragostea şi generozitatea românilor. Iar dacă la final, vieţi abia începute vor fi salvate aceasta va fi numai şi numai datorită telespectatorilor.
Antena3.ro

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB
x close