Antena 3 CNN Actualitate În dragoste şi în război totul e permis: Şi-a răpit fosta iubită de la actualul soţ

În dragoste şi în război totul e permis: Şi-a răpit fosta iubită de la actualul soţ

În dragoste şi în război totul e permis: Şi-a răpit fosta iubită de la actualul soţ
Sursa foto: Foto: newsgh.com
28 Sep 2011   •   08:53

Un bărbat din Iaşi şi-a răpit fosta iubită chiar de lângă actualul soţ. Bărbatul de 30 de ani a fost căutat timp de trei ore prin oraş, atât de poliţişti, cât şi de soţul femeii răpite. Într-un final a fost găsit şi a explicat întâmplarea. A spus senin că locul femeii este lângă inima lui.

Omul a venit să ceară ajutor poliţiştilor. E speriat. Atât de speriat încât pe femeie a lăsat-o în casă cu fostul iubit. Ţipetele femeii au trezit vecinii. Până să se dezmeticească însă oamenii, răpitorul a fugit. Cu tot cu soţia bărbatului.

Răpitorul era nimeni altul decât fostul iubit al femeii, după cum aveau să afle poliţiştii. În urmă cu 13 ani, bărbatul a plecat în Spania unde şi-ar fi câştigat traiul din furturi din buzunare. Recent, omul s-a întors în ţară. La o petrecere, şi-a reîntâlnit fost iubită şi, dintr-o dată, şi-ar fi dat seama că încă o iubeşte. De aici atacul. Poliţiştii au reuşit să-l prindă pe răpitor după trei ore.
 
Bărbatul de 30 de ani este cercetat acum pentru violare de domiciliu şi lipsire de libertate în mod ilegal. Riscă până la 7 ani de închisoare .


×
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close