Antena 3 CNN Actualitate Încă şapte poliţişti de frontieră de la vama Albiţa, arestaţi preventiv

Încă şapte poliţişti de frontieră de la vama Albiţa, arestaţi preventiv

Încă şapte poliţişti de frontieră de la vama Albiţa, arestaţi preventiv
Sursa foto: Foto: Intact Images
23 Feb 2011   •   15:03

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au decis arestarea preventivă a încă şapte poliţişti de frontieră din lotul Albiţa. Alţi opt poliţişti, printre care şi şeful punctului de trecere a frotnierei, Daniel Horban, au interdicţie de a părăsi ţara.

Numărul total al politistilor retinuţi în acest caz a ajuns la 40, dintre care 15 au primit deja mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Printre cei retinuţi în ultimul lot de afla Corneliu Florea, agent şef de poliţie, Corneliu Panaite, agent şef adjunct de politie, Raimond Narcis Birlad, agent de politie, Ciprian Emil Paveliuc, agent principal de politie, Lucian Dieac, agent de politie, Vlad Asimine, agent de politie , Ciprian Nicolae Popovici, agent sef adjunct de politie, Valentin George Ladaru, agent de politie, Decebal Bejan, agent sef adjunct de politie , Romica Petcu, agent sef de politie.

Cei 10 inculpaţi au fost prezentaţi Curţii de Apel Bucuresti cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Magistraţii CAB au emis, marti dimineaţa, mandate de arestare pentru 15 politişti de frontieră de la PTF Albita retinuţi de procurorii anticorupţie, însa decizia poate fi atacată cu recurs, informează Agerpres.

Cei 15 poliţişti de frontieră au pretins, primit sau acceptat sume de bani ca mită, pentru a trece cu vederea si a nu constata infractiuni, contraventii sau nereguli comise la trecerea frontierei de stat a Romaniei.

 

 

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close