Antena 3 CNN Actualitate Incendiu Bamboo: Care este starea victimelor. Şase persoane se află internate la Spitalul Floreasca

Incendiu Bamboo: Care este starea victimelor. Şase persoane se află internate la Spitalul Floreasca

Incendiu Bamboo: Care este starea victimelor. Şase persoane se află internate la Spitalul Floreasca
Sursa foto: foto: ISU Bucuresti
21 Ian 2017   •   09:02

Şase persoane rănite în urma incendiului din clubul Bamboo se află internate la Spitalul de Urgenţă Floreasca, dintre care trei la Ortopedie iar ceilalţi la Toxicologie, a declarat, sâmbătă dimineaţă, purtătorul de cuvânt al unităţii, Bogdan Opriţa, potrivit Agerpres.

El a adăugat că nu se poate vorbi despre externarea celor şase răniţi mai devreme de 24 de ore.

"Dintre persoanele rămase la spital, trei au fost internate la secţia de Ortopedie. Este vorba de două femei şi un bărbat. Două dintre aceste persoane prezentau traumatisme lombare ca urmare a căderii de la înălţime. În timpul incendiului se pare că au sărit pe geam. A treia persoană are o fractură de gleznă. Celelalte trei persoane sunt internate pe secţia de Toxicologie. Una, în stare gravă, a necesitate măsuri de protezare respiratorie. Acum s-a renunţat la ele, dar starea se menţine în continuare severă", a precizat Opriţa.

Alte două persoane care au fost în club sunt evaluate în prezent la Unitatea de Primiri Urgenţe, acestea prezentându-se ulterior la spital.

Potrivit medicului, majoritatea persoanelor au fost expuse la fum.

Opriţa a afirmat că reprezentanţii ISU au trimis la faţa locului şi scafandri, însă aceştia nu au identificat persoane în lacul din apropiere.

'Lacul era oricum îngheţat. Colegii de la ISU au făcut cercetări cu scafandri la faţa locului şi nu au identificat persoane care să fi fost imersate în apă", a menţionat Opriţa.

×
Subiecte în articol: incendiu bamboo
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close