Antena 3 CNN Actualitate De la ce a pornit incendiul la blocul din Capitală. Clotilde Armand: ”Au fost lampioane lansate lângă bloc”

De la ce a pornit incendiul la blocul din Capitală. Clotilde Armand: ”Au fost lampioane lansate lângă bloc”

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 al Capitalei, acolo unde a avut loc explozia la acoperișul unui bloc, a spus că incendiul ar fi pornit de la niște lampioane care au fost lansate în timpul unei petreceri de lângă blocul respectiv.

De la ce a pornit incendiul la blocul din Capitală. Clotilde Armand: ”Au fost lampioane lansate lângă bloc”
de Andreea Ştefan    |    12 Sep 2021   •   17:37

”La ultimul etaj al blocului care a luat foc aseară în Sectorul 1 erau depozitate butoaie cu smoală.

Am aflat de la autorități că incendiul a pornit de la niște lampioane lansate la o petrecere de lângă bloc. În prezent blocul nu este locuit.... dacă ar fi fost posibil că acum am fi asistat la o tragedie.

Trebuie luate măsuri urgente din partea autorităților pentru comercializarea și utilizarea lampioanelor. Pentru că data viitoare s-ar putea să nu mai avem noroc”, a scris Clotilde Armand pe pagina sa de Facebook.

Explozie urmată de incendiu la un bloc din București

O explozie puternică a avut loc în nordul Capitalei, la acoperișul unui bloc nelocuit, din Sectorul 1, în zona Poligrafiei.

Incendiul s-a produs pe terasa unui bloc cu 12 etaje, aflat în construcție, pe Str. Parcului, zona Poligrafiei. Este vorba de un bloc nelocuit.

Martorii din zonă spun că s-au auzit și explozii, o femeie surprinzând chiar momentul bubuiturii într-o filmare.

”Întâi a văzut soțul meu, apoi a venit și mi-a arătat și mie. Au fost două bubuituri. Am văzut flăcări foarte mari și foarte mult fum. La interval de două minute au fost bubuiturile”, a declarat Raluca Spulber, telespectator Antena 3.

×
Parteneri
Meteorologii au anunțat când scăpăm de ploi
x close