Antena 3 CNN Actualitate Incendiu Constanța. 35 de apartamente, afectate de foc și 37 de mașini avariate

Incendiu Constanța. 35 de apartamente, afectate de foc și 37 de mașini avariate

35 de apartamente sunt afectate de incendiul care a izbucnit joi dimineața în parcarea unui bloc din Constanța.

Incendiu Constanța. 35 de apartamente, afectate de foc și 37 de mașini avariate
de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Dec 2021   •   11:53

Confom ISU Constanța, 5 adulți, 4 bărbați și o femeie, au fost transportați la spitalul modular militar instalat pe Stadionul Portul, iar o femeie cu un copil au fost duși într-un cămin al Direcției Generale de Asistență Socială.

”35 apartmente afectate de flacără. Primaria a identificat un bloc cu 23 de apartamente disponibile în caz de nevoie”, au anunțat reprezentanții ISU.

Un incendiu a izbucnit joi dimineața în parcarea unui bloc din Constanța. 250 de persoane au fost evacuate. 37 de mașini au suferit avarii, din care 25 aflate în parcare.

Parcarea nu avea autorizație de securitate la incendiu, a anunțat ISU Constanța.

”În anul 2015, premergător obținerii autorizației de construire (la faza de proiect) a fost emis aviz de securitate la incendiu pentru parcajul amenajat la subsol. După recepție și punerea în exploatare, societatea dezvoltatoare nu a solicitat autorizația de securitate la incendiu, care certifică practic faptul că imobilul îndeplinește cerințele specifice securității la incendiu”, a transmis ISU Constanța.

Incendiu devastator în Constanţa

Un incendiu devastator a izbucnit în această dimineaţa în Constanţa, fiind declanșat planul roşu de intervenție. 37 de maşini au fost distruse şi peste 250 de locatari ai unui bloc au fost evacuaţi. 6 persoane, printre care şi un copil au ajuns la spital cu atacuri de panică şi intoxicați cu fum.

Incidentul a avut loc în această dimineață la ora 01:00 în parcarea subterană a unui bloc situat pe strada Prelungirea Nicolae Grindeanu din zona Km 4- 5, la ieșirea din Constanţa.

Pompierii au activat planul roşu de intervenţie şi au evacuat oamenii din case. Locatarii erau foarte speriați, mai ales că din parcare se auzeau şi bubuituri.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: incendiu Constanța
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close