Antena 3 CNN Actualitate Incendiu la un transformator de pe şoseaua Cotroceni după ce un cablu rupt a luat foc

Incendiu la un transformator de pe şoseaua Cotroceni după ce un cablu rupt a luat foc

Incendiu la un transformator de pe şoseaua Cotroceni după ce un cablu rupt a luat foc
Sursa foto: Foto: INTACT Images
23 Ian 2011   •   13:32
UPDATE. Defecţiunea la  transformatorul electric de pe Şoseaua Cotroceni a fost remediată în jurul orei 13.00, consumatorii casnici din zonă nefiind afectaţi din cauza cablului care a fost desprins de pe stâlp, cel mai probabil din cauza vântului, a declarat, duminică, purtătorul de cuvânt al Enel Distribuţie Muntenia, Adina Popa.


Un transformator electric de pe Şoseaua Cotroceni din Capitală a fost cuprins de flăcări, duminică, după ce un cablu aflat la pământ a făcut un scurtcircuit ce a declanşat producerea de scântei, traficul rutier fiind restricţionat temporar în zonă, informează Mediafax.
   
Incidentul a avut loc duminică dimineaţă, echipele de intervenţie formate din poliţişti rutieri, pompieri şi angajaţi ai Electrica fiind prezente în zonă de la ora 9.30, a declarat purtătorul de cuvânt al Brigăzii de Poliţie Rutieră Bucureşti, Ioana Stancu.
  
Traficul rutier a fost restricţionat temporar în zonă, pe durata intervenţiei cu macarale a lucrătorilor de la Electrica.
   
Alimentarea cu energie electrică a cablurilor afectate de incendiu a fost întreruptă.
   
Martori oculari au spus că stâlpul pe care se află transformatorul este situat în apropierea unei treceri de pietoni, iar pe trotuar sunt mai multe maşini parcate, însă acestea nu au fost afectate de incendiu.
   
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti, Anca Onofrei, a declarat că în zonă a fost trimisă o autospecială, pentru supraveghere pe perioada lucrărilor echipelor de intervenţie de la Electrica.

 

   

×
Subiecte în articol: cablu incendiu trafic rutier scurtcircuit
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close