Antena 3 Actualitate Incendiu puternic în centrul Braşovului în urma unui scurtcircuit (VIDEO)

Incendiu puternic în centrul Braşovului în urma unui scurtcircuit (VIDEO)

12 Iun 2009   •   20:32
Incendiu puternic în centrul Braşovului în urma unui scurtcircuit (VIDEO)

Panică în centrul Braşovului. Un incendiu violent a izbucnit într-un apartament de bloc din cauza unui scurtcircuit. Proprietara, o femeie în vârstă, a fost scoasă pe braţe de vecini, însă locuinţa i-a ars cu totul.

Femeia era în casă şi, deodată, a izbucnit focul. A încercat să-l stingă singură, dar n-a reuşit. Între timp, flăcările ardeau din ce în ce mai tare. Fumul a ajuns la vecini, care au intrat în casa femeii de 65 de ani. Au reuşit să o scoată şi apoi a început infernul.

Speriaţi, oamenii, în marea lor majoritate persoane în vârstă, au ieşit din apartamente în fugă. Şi au blocat căile de acces. De aici s-a instalat apoi panica generală. Nu au fost victime, dar două femei au ajuns la spital.

?Focul s-a manifestat violent, iar cauza probabilă este un prelungitor conectat la mai multe aparate?, a declarat Maricel Rugină de la ISU Braşov.

În casa femeii a ars totul. Flăcările nu au făcut pagube în restul apartamentelor. doar apa folosită de pompieri. Femeia, rămasă fără casă, va trebui să-şi despăgubească acum şi vecinii. Apartamentul mistuit de flăcări nu era asigurat.Observator

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close