Antena 3 CNN Actualitate Incendiu puternic în centrul Braşovului în urma unui scurtcircuit (VIDEO)

Incendiu puternic în centrul Braşovului în urma unui scurtcircuit (VIDEO)

Incendiu puternic în centrul Braşovului în urma unui scurtcircuit (VIDEO)
12 Iun 2009   •   20:32

Panică în centrul Braşovului. Un incendiu violent a izbucnit într-un apartament de bloc din cauza unui scurtcircuit. Proprietara, o femeie în vârstă, a fost scoasă pe braţe de vecini, însă locuinţa i-a ars cu totul.

Femeia era în casă şi, deodată, a izbucnit focul. A încercat să-l stingă singură, dar n-a reuşit. Între timp, flăcările ardeau din ce în ce mai tare. Fumul a ajuns la vecini, care au intrat în casa femeii de 65 de ani. Au reuşit să o scoată şi apoi a început infernul.

Speriaţi, oamenii, în marea lor majoritate persoane în vârstă, au ieşit din apartamente în fugă. Şi au blocat căile de acces. De aici s-a instalat apoi panica generală. Nu au fost victime, dar două femei au ajuns la spital.

?Focul s-a manifestat violent, iar cauza probabilă este un prelungitor conectat la mai multe aparate?, a declarat Maricel Rugină de la ISU Braşov.

În casa femeii a ars totul. Flăcările nu au făcut pagube în restul apartamentelor. doar apa folosită de pompieri. Femeia, rămasă fără casă, va trebui să-şi despăgubească acum şi vecinii. Apartamentul mistuit de flăcări nu era asigurat.



Observator

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close