Antena 3 CNN Actualitate Incendiu într-un bloc de locuințe din Tulcea. Locatarii s-au autoevacuat!

Incendiu într-un bloc de locuințe din Tulcea. Locatarii s-au autoevacuat!

Un incendiu a izbucnit vineri seară într-un bloc de locuințe din cartierul Dallas al municipiului Tulcea. Locatarii s-a autoevacuat, speriați de cantitatea enormă de fum degajată de arderea unei garsonioere.

Incendiu într-un bloc de locuințe din Tulcea. Locatarii s-au autoevacuat!
de Georgiana Adam    |    26 Feb 2021   •   21:18

Pompierii militari tulceni au fost solicitați să intervină la un incendiu anunţat prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgență 112, în jurul orei 19:40, la un imobil de locuinţe tip bloc din municipiul Tulcea

Au intervenit de urgenţă 4 echipaje de pompieri cu 2 autospeciale de stingere cu apa şi spumă, o autospecială de salvare la înălțime și 1 ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea.

Incendiul a izbucnit la o garsonieră de la etajul trei și s-a manifestat cu flacără în balconul imobilului. Prin intervenția promptă a pompierilor incendiul a fost lichidat în mai puțin de 15 minute, iar din fericire nu au fost înregistrate alte victime.

Locatarul garsonierei și alte 10 persoane s-au autoevacuat, iar pompierii au salvat și un cățel din garsoniera distrusă în proporție de 80%.

La locul intervenției au fost prezenți și lucrători din cadrul poliției și jandarmeriei Tulcea. Cauza probabilă producerii incendiului este foc deschis în spații închise, yransmite ISU Tulcea.

×
Subiecte în articol: Tulcea
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close