Antena 3 CNN Actualitate Șase persoane, între care 4 copii, găsite moarte într-o casă mistuită de incendiu

Șase persoane, între care 4 copii, găsite moarte într-o casă mistuită de incendiu

Șase persoane, între care patru copii, au fost găsite moarte, duminică dimineața, într-o casă din Turda, mistuită de un incendiu. Autoritățile au declanșat Planul roșu de intervenție.

Șase persoane, între care 4 copii, găsite moarte într-o casă mistuită de incendiu
Sursa foto: captură video
de Gabriel Dano    |    10 Apr 2022   •   08:37

Pompierii din Turda și 2 Cluj-Napoca au intervenit duminică dimineața cu trei autospeciale, o autoutilitară pentru transport victime multiple, trei echipaje SMURD și cinci ambulanțe SAJ pentru a acorda asistență medicală de urgență pentru șapte persoane găsite inconștiente, în urma unui incendiu care a cuprins o casă de locuit din Turda.

Pompierii au evacuat de urgență, din două încăperi aflate în flăcări și inundate cu fum, doi adulți și cinci copii, cărora le-au acordat primul ajutor, precizează ISU.

La ora 6.05 a fost declanșat Planul roșu de intervenție.

Unul dintre copii, un băiat de 14 ani, prezenta semnale vitale și a fost transportat de urgență la spital de către un echipaj SAJ.

Au fost aplicate manevre de resuscitare mai bine de o oră pentru patru copii și doi adulți, de către salvatori SMURD, SAJ și pompieri, însă fără a readuce semnalele vitale pentru nici unul dintre aceștia.

×
Subiecte în articol: incendiu Turda
Parteneri
Procurorul "Ştii cine sunt eu?", afacere imobiliară de milioane de euro
x close