Antena 3 CNN Actualitate Incendiu violent în Bucureşti: Trei case şi un service auto au ars, iar două persoane au fost rănite

Incendiu violent în Bucureşti: Trei case şi un service auto au ars, iar două persoane au fost rănite

Incendiu violent în Bucureşti: Trei case şi un service auto au ars, iar două persoane au fost rănite
Sursa foto: Foto: Intact Images
10 Dec 2010   •   21:03

Incendiu violent astăzi în Capitală. Au ars 3 case şi un service auto iar două persoane au fost rănite. Intervenţia pompierilor a durat mai bine de trei ore. Totul se pare a pornit de la o afumătoare scăpată de sub control.

Se întâmpla pe Şoseaua Chitilei. Mai mulţi trecători strigau după ajutor ca să scoată din casă o bătrână imobilizată la pat.

Vecinii au sunat la 112 pentru a chema pompierii în ajutor. Era ora 12 şi 52 de minute. Când au ajuns primele autospeciale, flăcările aveau peste cinci metri.

Din cauza vântului puternic, focul a cuprins 3 case şi un service auto. Martorii spun că vecinii ar fi pus carnea de porc la afumat şi nu ar fi supravegheat focul.

S-a acţionat cu 10 autospeciale cu apă şi spumă, două pa, o unitate de terapie şi o descarcerare. Intervenţia a durat mai bine de 3 ore. Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili exact de la ce a pornit focul.

 

×
Subiecte în articol: Capitală
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close