Antena 3 CNN Actualitate Incident aviatic. Decolare ratată pe Otopeni. Geamul avionului s-a crăpat. Reacția Blue Air

Incident aviatic. Decolare ratată pe Otopeni. Geamul avionului s-a crăpat. Reacția Blue Air

Incident aviatic, vineri dimineață. Un avion care ar fi trebuit să decoleze de la București cu destinația Helsinki a avut probleme tehnice.

Incident aviatic. Decolare ratată pe Otopeni. Geamul avionului s-a crăpat. Reacția Blue Air
Sursa foto: Foto: Blue Air/ Facebook
27 Dec 2019   •   12:10

Din primele informații este vorba despre un zbor Blue Air, care ar fi trebuit să plece la ora 9:00 de pe aeroportul Otopeni către Finlanda. Sunt 35 de minute de întârziere pentru pasagerii acestui zbor. Sunt sute de persoane. 

Oamenii au fost debarcați. Unul dintre geamurile din cabina piloților s-ar fi crăpat.

Reacția Blue Air:

„Menționăm că în timpul verificărilor tehnice la sol, s-a constatat o defecțiune la unul dintre geamurile mobile din cabina piloților și s-a procedat la corectarea acesteia. În acest timp, pentru a se evita acumularea de înârzieri, pasagerii au fost debarcați din aeronavă și îmbarcați într-o alta”, precizează compania, într-un comunicat.

Principala preocupare a Blue Air o reprezintă siguranța și confortul pasagerilor. În acest sens, toate verificările tehnice se realizează de către echipa proprie, cu maximă atenție, pentru a asigura transportul pasagerilor la destinație în siguranță și în cel mai scurt timp posibil, arată comunicat.

Incident aviatic. Decolare ratată pe Otopeni. Geamul avionului s-a crăpat

×
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close