Antena 3 CNN Actualitate Incident grav la o școală din București! Un băiețel a căzut și și-a secționat urechea, însă nimeni nu a chemat Salvarea

Incident grav la o școală din București! Un băiețel a căzut și și-a secționat urechea, însă nimeni nu a chemat Salvarea

Incident grav la o școală din București! Un băiețel a căzut și și-a secționat urechea, însă nimeni nu a chemat Salvarea
05 Noi 2019   •   12:08

Un copil de 11 ani şi-a secţionat urechea, după ce a căzut şi s-a lovit într-un fier lăsat la întâmplare în curtea școllii. Incidentul a avut loc în Capitală.

Grav este că băiatul nici măcar nu a fost dus la spital de cadrele didactice, pe motiv că rana este superficială. În timp ce conducerea şcolii ignora incidentul, părinţii elevului au început demersurile legale pentru a-i trage la răspundere pe vinovaţi, scrie wowbiz.ro.

Monica Sacean, mama baiatului: „A avut un atac de panica, apoi mi-a dat-o pe asistenta scolii la telefon sa-mi spuna sa vin repede la scoala ca copilul s-a lovit. Am intrebat daca ii curge sange, mi-a spus: „Da, veniti repede!”.

Ajunsa la scoala, mama a constatat cu spaima ca urechea dreapta a copilului era sectionata. Socata ca nimeni nu a chemat salvarea, femeia si-a dus baiatul la spital, unde i s-a spus ca este posibil ca recuperarea sa nu fie completă.
 

×
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close