Antena 3 CNN Actualitate Inconştienţa provoacă tragedii. Beat şi fără permis, a rănit trei copii

Inconştienţa provoacă tragedii. Beat şi fără permis, a rănit trei copii

Inconştienţa provoacă tragedii. Beat şi fără permis, a rănit trei copii
Sursa foto: Foto: Agerpres
12 Aug 2013   •   17:15
Un şofer fără permis şi în stare de ebrietate a accidentat doi copii de trei şi nouă ani, pe o stradă din Călăraşi. Şoferul a fugit de la locul accidentului. Un al treilea copil de şase ani, care se afla în autoturism, a fost rănit. Autorităţile l-au prins pe bărbatul care a provocat accidentul.

"După lovirea minorilor, autoturismul a intrat frontal în faţada unui bloc, apoi conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de Poliţie. În urma accidentului, a fost rănit şi alt minor de şase ani, pasager pe locul din dreapta faţă în autoturism, toti cei trei copii fiind transportaţi la Spitalul Judeţean Călăraşi pentru îngrijiri medicale", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Călăraşi, inspector Ramona Tudor. citat de Mediafax.

Şoferul, în vârstă de 48 de ani, a fost identificat ulterior de către poliţişti. Bărbatul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, conducere fără permis şi cu o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Copiii sunt în stare stabilă şi urmează să părăsească, luni, Spitalul Judeţean de Urgenţă din Călăraşi.


×
Subiecte în articol: sofer beat
Parteneri
Urgie la Vâlcăneşti, în Prahova. Oamenii, blocaţi în case!
x close