Antena 3 CNN Actualitate Incredibil! Cât câștigă un cerșetor într-unul dintre cele mai bogate orașe ale României!

Incredibil! Cât câștigă un cerșetor într-unul dintre cele mai bogate orașe ale României!

Incredibil! Cât câștigă un cerșetor într-unul dintre cele mai bogate orașe ale României!
Sursa foto: foto: Pixabay.com
01 Mai 2019   •   16:36

Clujul se numără printre orașele din România unde economia duduie cu adevărat! Afacerile în domeniul IT și în imobiliare au prins un avânt aproape ireal, iar salariile sunt, în aceste domenii, dar și în altele, cum altfel, decât foarte mari!

Cu toate acestea, cerșetorii nu se pot lăuda cu câștiguri prea mari. Domnul Liviu, din cei 65 de ani ai săi, ultimii 11 i-a petrecut pe stradă, la mila clujenilor.

”Cerșesc ca să fac rost de bani pentru mâncare. Nu vă imaginați că mă îmbogățesc, uitați-vă la mine cum arăt, sunt și fără un picior… Am avut un accident care m-a făcut olog, dar durerea mai mare a venit după aia, când am fost părăsit de soție și fiul meu. M-au considerat o pacoste după acel accident”, a povestit omul.

”Adun între 30 și 40 de lei pe zi, clujenii sunt mai zgârciți… Cu banii ăștia mă duc să-mi iau apoi mâncare, de exemplu cartofi, și mă rog de vecini să-mi gătească, pentru că eu nu știu. Eu am stat toată viața mea într-un atelier și am muncit, fiind pantofar, și acum m-am trezit singur, la mila oamenilor”, a mai spus domnul Liviu, unul dintre puținii cerșetori de pe străzile orașului, pentru Cancan.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close