Antena 3 CNN Actualitate Incredibil! Câți bani face Dana Budeanu într-o singură lună

Incredibil! Câți bani face Dana Budeanu într-o singură lună

Dana Budeanu a devenit în ultima perioadă una dintre cele mai urmărite persoane publice din România pentru părerile sale foarte incisive referitoare nu doar la fashion, ci și la alte subiecte de actualitate. Limbajul ei este adesea dur și direct, motiv pentru care și-a atras și unele critici sau a intrat în atenția autorităților.

Incredibil! Câți bani face Dana Budeanu într-o singură lună
de Gabriel Dano    |    23 Iun 2020   •   19:05

Dana Budeanu a vorbit la filmările pentru emisiunea pe care o realizează online Verdict despre banii câștigați cu ajutorul contului său de Youtube:

”Eu am continuat să fac pe banii mei, e cașcavalul meu, pe care eu vi-l fac cadou, eu nu încasez niciun leu de la nimeni, nu e nimeni în spate decât fotoliul, nu va fi nimeni în spate niciodată, nu voi încasa niciun leu niciodată. Înțeleg pentru că sunt foarte multe vizualizări, suntem la patru milioane, înțeleg că ăștia de la Google sau de la YouTube bagă cașcaval automat pe contul care… I don't care. Tot acest cașcaval care a început să intre automat va fi donat în întregime, vom face poze exacte cu cât cașcaval a intrat și el va fi donat în întregime”, spunea Dana Budeanu.

Dana Budeanu a explicat că există multă energie negativă creeată în jurul clipurilor sale și de aceea nu-și dorește banii astfel agonisiți.

”Nu doresc niciun leu, nu doresc niciun leu din această isterie, care are efectiv o energie foarte proastă, pentru că cei care fac isterie din ceea ce spun eu sunt doar proști și atât, și atunci energia care înconjoară această isterie este proastă. Eu filmez doar pentru cei care se uită ca să râdă, pentru cei care au simțul umorului, care pot face caterincă de ei înșiși cum pot și eu și probabil că asta vă și doriți" a spus ea.

Câți bani face Dana Budeanu pe Youtube

Conform site-ului socialblade.com, Dana Budeanu încasează din vizualizările de pe Youtube a emisiunii Verdict între 879 și 14,1 milioane $.

×
Subiecte în articol: Dana Budeanu
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close