Antena 3 CNN Actualitate Inedit Afacerea cu care un român a dat lovitura în comuna Berința: ”Am dorit ca lumea să cunoască Maramureşul nostru exact aşa cum este el: frumos, tradiţional”

Afacerea cu care un român a dat lovitura în comuna Berința: ”Am dorit ca lumea să cunoască Maramureşul nostru exact aşa cum este el: frumos, tradiţional”

Un român a dat lovitura cu o afacere deschisă în comuna Berința din Maramureș.

Afacerea cu care un român a dat lovitura în comuna Berința: ”Am dorit ca lumea să cunoască Maramureşul nostru exact aşa cum este el: frumos, tradiţional”
Sursa foto: Facebook/ Sky Dome
de Alexandra Chiţu    |    14 Ian 2024   •   20:48

În inima regiunii Maramureș, în pitorescul sat Berința, un vizionar român a pus bazele primului complex hotelier constând în căsuțe de tip dom geodezic.

Cu iluminare naturală ce se întinde de la răsărit până la apus, aceste căsuțe oferă condiții de lux de cinci stele, inclusiv un minijacuzzi. Situate în mijlocul unui veritabil paradis, oferă o priveliște de vis.

Domurile pot fi închiriate la tariful de 600 de lei pe noapte, însă costurile variază în funcție de pachetele pe care clienții le solicită.

În GALERIA FOTO de mai jos puteți urmări mai multe imagini cu complexul hotelier din Bernița, Maramureș.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Inițiativa de a deschide acest complex hotelier îi aparține lui Nicolae Hosu, care împărtășește că a dorit să aducă frumusețea Maramureșului mai aproape de concetățenii săi.

"Am dorit ca şi altă lume să cunoască Maramureşul nostru exact aşa cum este el, frumos, tradiţional. Fiecare dintre domuri este personalizat cu câte un minijacuzzi care va fi funcţional cât de curând", spune administratorul Nicoale Hosu, potrivit Observator.

×
Subiecte în articol: Maramureș afacere
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close