Antena 3 CNN Actualitate Inedit Bărbatul s-a apropiat de omul străzii și crezând că nu-l vede nimeni a făcut ceva cu totul neașteptat. După câteva zile, ceva incredibil s-a întâmplat: „E un miracol!” (VIDEO)

Bărbatul s-a apropiat de omul străzii și crezând că nu-l vede nimeni a făcut ceva cu totul neașteptat. După câteva zile, ceva incredibil s-a întâmplat: „E un miracol!” (VIDEO)

Bărbatul s-a apropiat de omul străzii și crezând că nu-l vede nimeni a făcut ceva cu totul neașteptat. După câteva zile, ceva incredibil s-a întâmplat: „E un miracol!” (VIDEO)
Sursa foto: Foto: captura video
30 Aug 2019   •   00:09

Bărbatul s-a apropiat de omul străzii și crezând că nu-l vede nimeni a făcut ceva cu totul neașteptat.

Doar că în acel moment, cineva a surprins momentul cu telefonul mobil, iar în scurt timp, clipul a devenit viral.

Mai precis, necunoscutul, care făcea jogging, și-a scos pantofii sport și i-a oferit bărbatului fără adăpost, fără să aibă nici cea mai mică bănuială că gestul lui aparent banal îi va schimba radical viața omului. 

Joe Arroyo, 30 de ani, stătea pe trotuar în Lower Manhattan cu un carton în care explica că este fără adăpost, fără hrană șu cu pantofii rupți. Când i-a văzut găurile din pantofi, bărbatul generos s-a oprit, și-a scos pantofii și șosetele, și i le-a dat lui Arroyo, în timp ce el și-a continuat drumul desculț.

„Nu mă așteptam niciodată ca cineva să vină și să-și scoată pantofii și să mi-i dea. Mi-a spus: Am fost binecuvântat întreaga mea viață, Dumnezeu a fost foarte drăguț cu mine și simt că ar trebui să te binecuvântez și pe tine”, a spus bărbatul în timp ce își scotea pantofii. Aș vrea să îl îmbrățișez pe acest om, dar un boschetar să îmbrățișeze pe cineva nu e normal”, a povestit Arroyo pentru WABC.

O femeie, care a stat în apropiere de o stație de taxi, a surprins momentul cu telefonul mobil. Incredibil, după ce clipul a devenit viral, omului fără adăpost i s-a oferit un job, astfel că viața sa a primit o nouă șansă. 

 

×
Subiecte în articol: miracol gest incredibil
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu ar urma să îşi retragă candidatura
x close