x close

Ce a pățit un copil care vindea „picături” de gel dezinfectant prietenilor lui de la școală

de A.M.P    |    13 Mar 2020   •   13:49
Ce a pățit un copil care vindea „picături” de gel dezinfectant prietenilor lui de la școală 482

Un elev de 13 ani a fost pedepsit de conducerea școlii în care învață după ce a fost prins în timp ce vindea ..picături de gel dezinfectant colegilor lui de clasă.

Incidentul s-a petrecut într-o școală din Leeds, Marea Britanie, unde unitățile de învățământ nu au fost încă închise din cauza noului coronavirus, scrie The Independent.

Băiatul a fost prins de profesori când le cerea colegilor lui aproximativ 2,5 lei pentru fiecare folosire a sticlei sale cu dezinfectant și a fost pedepsit.

Cifrele recente arată că cererea de geluri dezinfectante a crescut în Marea Britanie, deoarece oamenii fac tot posibilul să se protejeze împotriva COVID-19, care a infectat sute de oameni în toată țara.

Din toată afacerea, tânărul antreprenor s-a ales cu 9 lire (aproximativ 50 de lei) pe care le-a cheltuit pe Doritos și sandvisuri.

Deși conducerea școlii l-a pedepsit pentru fapta lui, tatăl băiatului l-a lăudat și l-a numit ”legendă” pe micul lui antreprenor.

Băiatul a spus că i-a venit ideea văzând preocuparea tot mai mare de a ne dezinfecta mâinile din ultima perioadă, ca măsură de prevenție pentru răspândirea coronavirusului.

Citeşte mai multe despre:

gel dezinfectant coronavirus
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati