Antena 3 CNN Actualitate Inedit "Cea mai frumoasă casă din Banat", concursul de fotografie care oferă premii în valoare de 15.000 de lei

"Cea mai frumoasă casă din Banat", concursul de fotografie care oferă premii în valoare de 15.000 de lei

Muzeul Național al Banatului organizează un concurs de fotografie, care se adresează atât fotografilor amatori, cât şi celor profesionişti. Asffel, cei care reuşesc să găsească cea mai frumoasă casă din Banat, vor primi premii în valoare de 15.000 de lei.

"Cea mai frumoasă casă din Banat", concursul de fotografie care oferă premii în valoare de 15.000 de lei
Sursa foto: Muzeul Național al Banatului/Facebook
de Iulia Gorgorin    |    13 Oct 2022   •   22:51

Se spune că "O imagine face cât o mie de cuvinte", însă dacă poza este cu adevărat spectaculoasă, ea poate valora chiar şi mii de lei.

Muzeul Național al Banatului îi provoacă pe cei pasionaţi de fotografie să participe la un concurs, unde pot câştia premii în valoare de 15.000 de lei.

„Cea mai frumoasă casă din Banat”, ajuns la cea de-a treia ediție, se adresează fotografilor amatori sau profesioniști de orice vârstă.

"Așteptăm fotografiile voastre, ale caselor din Banatul istoric, alături de datele personale (nume, prenume, nr. de telefon) și titlul fotografiei (fotografiilor) cu care doriți să intrați în concurs pe adresa de mail [email protected]“, spun organizatorii.

Concurenții pot participa cu cel mult trei propuneri. La sfârșitul perioadei de înscriere, juriul va alege 12 propuneri care vor intra în finală. În ultima săptămână a concursului, publicul va putea să își aleagă preferatele.

Câștigătorii vor fi anunțați în 7 noiembrie 2022. Termenul limită pentru trimiterea fotografiilor este 31 octombrie 2022.

Juriul este format din: Dan Leopold Ciobotaru – arheolog, Milan Șepețan – fotograf, Corina Cranciova – muzeograf, Giulia Delcea – artist plastic și Publicul, care-și va exprima părerea prin votul acordat fotografiilor în ultima săptămână a concursului, pe pagina de Facebook a Muzeului Național al Banatului.

Premiile constă în cărți și obiecte de artă în valoare de 15.000 lei și vor fi împărțite astfel:

  • Locul I: 5.000 lei
  • Locul II: 4.000 lei
  • Locul III: 3.000 lei
  • Mențiuni: 3.000 lei

Cele 12 fotografii finaliste vor reprezenta câte o pagină din calendarul Muzeului Național al Banatului 2023.

Concursul este organizat cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Timiș.

×
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close