Antena 3 CNN Actualitate Inedit Era îndrăgostită de fratele prietenei sale, iar într-o zi când a intrat în camera acestuia a făcut o descoperire neașteptată. „Doamne, cum a putut face asta?”

Era îndrăgostită de fratele prietenei sale, iar într-o zi când a intrat în camera acestuia a făcut o descoperire neașteptată. „Doamne, cum a putut face asta?”

Era îndrăgostită de fratele prietenei sale, iar într-o zi când a intrat în camera acestuia a făcut o descoperire neașteptată. „Doamne, cum a putut face asta?”
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
05 Dec 2017   •   10:29

Era îndrăgostită până peste cap de fratele prietenei sale, însă într-o zi a făcut o descoperire șocantă în camera acestuia.

Tânăra a povestit incidentul pe contul Reddit: „Făcusem o pasiune pentru fratele prietenei mele și toată lumea mă încuraja să continui cu asta. Noaptea trecută, eram mai mulți în casa prietenei mele, în timp ce fratele ei era plecat și am găsit o bucată de hârtie pe masă. Era o listă cu avantaje și dezavantaje ale mele. Avantajele erau puține - că sunt mică și că sunt femeia care chiar aș putea să se culce cu el. Lista cu dezavantaje era mult mai lungă, legată de nesiguranțele mele. Glumea pe seama dinților, vocii mele și mă numea lipicioasă (am ieșit cu un tip o singură dată), copilă și plictisitoare printre alte lucruri”.

În plus, acesta mai avea o listă cu dorința „să își facă o nouă iubită, alta decât mine”.

„Nu aveam idee că esre așa. Sentimentele mele, evident, s-au dus, dar stima de mine a crescut”, mai spune adolescenta.

 

×
Subiecte în articol: dezamagire descoperire socanta
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close