Antena 3 CNN Actualitate Inedit I-a refuzat cererea în căsătorie pentru că era prea sărac. Zece ani mai târziu a primit o adevărată lecție de viață

I-a refuzat cererea în căsătorie pentru că era prea sărac. Zece ani mai târziu a primit o adevărată lecție de viață

I-a refuzat cererea în căsătorie pentru că era prea sărac. Zece ani mai târziu a primit o adevărată lecție de viață
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    22 Iul 2017   •   09:15

Povestea unui tânăr respins de o fată bogată pentru că era prea sărac pentru ea a devenit virală pe Internet. Cei doi s-au reîntâlnit peste zece ani, iar fata a primit o lecție de la viață.

Iată povestea:

Un tânăr s-a îndrăgostit de o fată care provenea dintr-o familie bogată și a cerut-o în căsătorie. În momentul în care i-a oferit inelul, ea l-a respins categoric pentru simplul fapt că baiatul nu avea suficienți bani.

„Salariul tău lunar reprezintă o zi de cheltuieli pentru mine. Cum crezi că mă pot căsători cu cineva ca tine?” , i-a zis fata.

Peste aproximativ zece ani, cei doi s-au reîntâlnit întâmplător într-un mall. Fata l-a recunoscut imediat și i-a spus zâmbind: „Bună, ce mai faci? Eu sunt căsătorită cu un bărbat foarte inteligent, iar salariul lui este de 15.700 de dolari pe lună. Poți să concurezi cu asta?”. După câteva clipe, soțul femeii li s-a alăturat. Acesta din urmă l-a recunoscut imediat pe bărbat și i-a spus: „Bună seara, domnule! Văd că ați cunoscut-o deja pe soția mea!”, după care s-a întors către soție, spunându-i: „Este șeful meu! Dumnealui conduce proiectul de 100 milioane de dolari pentru care lucrez”.

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close