x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Iată ce nu trebuie să faci niciodată în avion

de A.M.P   •   11 Aug 2017   •   19:50
Iată ce nu trebuie să faci niciodată în avion 482
Foto: Pixabay.com

Indiferent dacă îți place să călătorești mult sau o faci în scop de business, există câteva lucruri pe care nu ar trebui să le faci niciodată în avion. Iată care sunt acestea, potrivit eva.ro:

1. Nu îți freca nasul - Având în vedere că avioanele sunt spații închise și destul de înguste, nu este deloc surprinzător să vorbim despre importanța dezinfectării fiecărui spațiu cu care vii în contact. Trebuie să te asiguri că îți speli în mod constant mâinile, având în vedere cât de des îți atingi fața. Bacteriile se răspândesc adesea când îți atingi fața sau nasul, însă nu este recomandat să transmiți germenii în jurul nasului și gurii, deoarece există un contact direct cu secrețiile.

2. Evită locul de lângă culoar - Fie că este în partea din față sau din spate a avionului, în dreptul ieșirilor de urgență sau nu, fiecare persoană care a zburat vreodată are o preferință pentru scaunul său. Specialiștii în sănătate ne recomandă să evităm scaunul de lângă culoar, dacă putem alege. Scaunele acestea au o expunere mai mare la germeni, din cauza numărului mare de persoane care se plimbă pe culoar.

3. Evită mersul la toaletă - Dacă ai o urgență, nu ai ce să faci.Dar dacă poți aștepta până se termină zborul, medicii ne sugerează să evităm mersul la toaletă în avion. Toaletele din avioane sunt pline de germeni, chiar mai mulți decât într-o baie obișnuită. Acest lucru are loc din cauza uzului intens și a locurilor înghesuite. 

Continuarea pe eva.ro.

 

sati