Antena 3 CNN Actualitate Inedit Imagini virale! ''Îngerul de mare'', creatura misterioasă şi spectaculoasă din adâncuri - VIDEO

Imagini virale! ''Îngerul de mare'', creatura misterioasă şi spectaculoasă din adâncuri - VIDEO

Fascinanta viaţă subacvatică a devenit sursă de analiză pentru Alexander Semenov, biolog marin, dar şi fotograf, care a reuşit să surprindă în imagini o creatură ireală. Este vorba despre ''îngerul mării'', o nevertebrată neobişnuit de nepământească, dar totuşi adevărată.

Imagini virale! ''Îngerul de mare'', creatura misterioasă şi spectaculoasă din adâncuri - VIDEO
Sursa foto: Aquatilis/Facebook
de Iulia Gorgorin    |    15 Iun 2020   •   22:14

''Îngerul de mare'' este aşadar o moluscă cu o lungime de doar 3-5 centimetri care a fost imortalizată de Alexander Semenov, sub gheaţa din Marea Albă, în Rusia.

După ce se înmulţeste, creatura misterioasă dispare atunci când apele se încălzesc până la temperaturi de 3-5 grade Celsius, însă reapare dupa şase luni, sub gheaţă. Nimeni nu a reuşit să afle până acum unde a dispărut în toată această perioadă de timp.

Tot ceea ce se ştie însă, potrivit boredpanda.com este că ''îngerul de mare'' poate rezista şase luni fără hrană, iar imaginile surprinse de biologul rus au devenit virale pe întreb mapamondul.

×
Subiecte în articol: creatura ingerul de mare
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close