Antena 3 CNN Actualitate Inedit Mark Zuckerberg: Să dăm oamenilor puterea de a construi comunităţi şi să aducem lumea mai aproape

Mark Zuckerberg: Să dăm oamenilor puterea de a construi comunităţi şi să aducem lumea mai aproape

Mark Zuckerberg: Să dăm oamenilor puterea de a construi comunităţi şi să aducem lumea mai aproape
Sursa foto: Foto: Facebook/ Mark Zuckerberg
de S.T.    |    23 Iun 2017   •   15:28

Mark Zuckerberg, CEO al companiei Facebook, îşi doreşte ca lumea să ştie că platforma de social media pe care a fondat-o nu reprezintă doar un spaţiu online pentru păstrarea legăturii cu foştii colegi de şcoală sau publicarea unor opinii politice, ci dă puterea oamenilor de a construi comunităţi, scrie Variety.

El a anunţat joi, la primul summit al comunităţii Facebook, noua deviză a companiei. „Să dăm oamenilor puterea de a construi comunităţi şi să aducem lumea mai aproape”.

Iniţiativa sa presupune aducerea laolaltă, într-un spaţiu sigur pentru dezvoltarea conversaţiilor, a utilizatorilor care au interese comune.

Într-un interviu pentru CNN Tech, Zuckerberg a spus: „Aveam un sentiment că dacă am fi putut doar să facem lucrurile astea, atunci asta ar fi făcut mai multe lucruri din lume mai bune prin ele însele. Dar acum realizăm că este nevoie să facem mai mult. Este important să dăm oamenilor o voce, să avem opinii diverse în lume, dar, mai presus de toate, este nevoie de crearea unui teren comun pentru a putea merge mai departe împreună”.

Misiunea iniţială a Facebook susţinea: „Să oferim oamenilor puterea de a împărtăşi şi să facem lumea mai deschisă şi conectată”.

 

×
Subiecte în articol: Mark Zuckerberg Facebook
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close