Antena 3 CNN Actualitate Inedit Cât costă să petreci o noapte în casa familiei Corleone din ”Nașul”

Cât costă să petreci o noapte în casa familiei Corleone din ”Nașul”

Casa familiei Corleone din trilogia de filme cult a lui Francis Ford Coppola, ”Nașul”, a apărut pe popularul serviciu de cazare, Airbnb.

Cât costă să petreci o noapte în casa familiei Corleone din ”Nașul”
Sursa foto: Twitter
de Alexandra Ionescu    |    21 Iul 2022   •   18:45

Potrivit Travel and Leisure, oferta neobișnuită este programată să coincidă cu aniversarea a 50 de ani de la lansarea primului film din serie.

Conform condițiilor de rezervare, un grup de maxim 5 persoane va putea avea acces la conac pe tot parcursul lunii august, rezervându-l pentru 30 de zile și plătind doar 50 de dolari pe noapte.

Casa, aflată într-o zona prestigioasa din Long Island, cu 5 dormitoare și 6 băi a fost construită în 1930. De asemenea, are un birou de lucru, un bar la subsol, o sală de sport și o sală de jocuri.

Aici a fost filmată prima scenă a trilogiei, în care Vito Corleone, interpretat de Marlon Brando, primește oaspeți în timpul nunții fiicei sale Connie. 

Și tot aici, Nașul, moare.

În 2012, casa a fost vândută cu aproape 1,7 milioane de dolari, după care conacul în sine și zona înconjurătoare au fost reconstruite și scoase din nou la vânzare, dar la un preț de 2,25 milioane de dolari.

×
Subiecte în articol: Airbnb nașul Vito Corleone conac casa
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close