x close

O tânără musulmană a invitat mai mulți creștini la masă, la ea acasă. Incredibil ce s-a întâmplat la scurt timp. Imaginile care au făcut înconjurul lumii - FOTO

30 Mai 2017   •   18:34
O tânără musulmană a invitat mai mulți creștini la masă, la ea acasă. Incredibil ce s-a întâmplat la scurt timp. Imaginile care au făcut înconjurul lumii - FOTO Foto: Facebook/ Dine With A Muslim Family

Este nevoie de foarte mult curaj ca să înfrunți și să combați rasismul, mai ales într-o coversație directă, față în față.

Yusra Rafeeqi, o adolescentă musulmană de numai 15 ani, a vrut să arate întregii lumi că musulmanii sunt oameni buni și a ales o metodă simplă, dar eficientă, de a-și îndeplini misiunea.

Fata și-a deschis sufletul și casa invitaților săi creștini și nu numai. Mai exact, adolescenta invită frecvent la masă, în propria sa casă, oameni cu diferite religii.

Yusra este îngrijorată din cauza politicii anti-imigranți promovată de noul președinte al SUA și dorește să aducă o contribuție în combaterea islamofobiei. Vrea să educe oamenii cu privire la Islam.

 

Citeşte mai multe despre:

islam musulmani
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati