Antena 3 CNN Actualitate Inedit Sfaturile bărbatului din Brazilia care a intrat în Cartea Recordurilor, după ce a muncit 84 de ani la aceeaşi companie

Sfaturile bărbatului din Brazilia care a intrat în Cartea Recordurilor, după ce a muncit 84 de ani la aceeaşi companie

Un bărbat în vârstă de 100 de ani din oraşul brazilian Brusque a intrat în Cartea Recordurilor Guinness pentru cea mai lungă activitate desfăşurată în cadrul aceleaşi companii: 84 de ani. Omul a dezvăluit într-un interviu cum a reuşit să ajungă la această performanţă.

Sfaturile bărbatului din Brazilia care a intrat în Cartea Recordurilor, după ce a muncit 84 de ani la aceeaşi companie
Sursa foto: harisewell.com
de Iulia Gorgorin    |    21 Apr 2022   •   21:54

Walter Orthmann, bărbatul de 100 de ani din Brazilia are mai multe sfaturi pentru cei care îşi doresc o viaţă sănătoasă, dar mai ales o carieră profesională îndelungată şi împlinită.

"Fă ceea ce îţi place şi stai departe de junk food. Trebuie să-ţi placă să munceşti. Am început să lucrez cu această dorinţă şi spirit de luptă.

Nu poţi să faci orice meserie doar ca să spui că lucrezi. Nu funcţionează. Nu vei putea suporta asta", a declarat el într-un interviu.

Potrivit presei locale, Orthmann a început să lucreze într-o fabrică de ţesături, în prezent cunoscută sub numele de RenauxView. La scurt timp după aceea, el a ocupat un loc în administraţia companiei şi în cele din urmă a devenit manager de vânzări.

Pentru a se menţine în formă, el face zilnic exerciţii de întindere şi îşi urmează cu stricteţe dieta.

"Chiar evit sarea şi zahărul", a afirmat el. "Evit lucrurile care sunt dăunătoare pentru intestine. Evit Cola şi alte sucuri. Consum doar alimente care sunt bune pentru organism. Asta îţi ajută cu adevărat corpul să fie tot timpul puternic", a mai spus Walter Orthmann.

Sursă: Agerpres
×

ȘTIRI

Greva profesorilor continuă pe termen nelimitat! Oferta Guvernului a fost respinsă

Parteneri
Cu cât s-a vândut o vuvuzea azi, în Piaţa Victoriei
x close