Antena 3 CNN Actualitate Inedit S-au plăcut, s-au iubit și s-au căsătorit. Într-o zi, soacra femeii i-a spus un secret fiului despre noră. Ce a urmat a schimbat viața tuturor

S-au plăcut, s-au iubit și s-au căsătorit. Într-o zi, soacra femeii i-a spus un secret fiului despre noră. Ce a urmat a schimbat viața tuturor

S-au plăcut, s-au iubit și s-au căsătorit. Într-o zi, soacra femeii i-a spus un secret fiului despre noră. Ce a urmat a schimbat viața tuturor
Sursa foto: Foto: Faebook
23 Dec 2017   •   07:59

S-au plăcut, s-au cunoscut și s-au căsătorit, dar nimeni nu se aștepta la ce avea să urmeze. Într-o zi, în timp ce vorbea cu mama sa, aceasta i-a divulgat un secret despre soția sa.

Bloggerul a povestit pe pagina sa de Facebook o conversație avută cu mama sa și care avea să le schimbe viața.

„În urmă cu doar câteva săptămâni vorbeam cu mama la telefon, când a spus: `Nu te deranjează că Mel nu păstrează casa mai curată?`. Era într-o sâmbătă. Eu spălam vasele. Sincer, nu am știut ce să-i răspund. Mama nu a spus-o sub formă de ceartă. A spus-o mai mult din curiozitate. Cu siguranță a observat că locuința noastră nu este, totuși, atât de murdară. Și nu este doar responsabilitatea lui Mel să se ocupe de curățenie. Privesc căsnicia noastră ca pe un parteneriat, așa că activitățile de curățenie sunt și responsabilitatea mea, în egală măsură cu a ei. Admit, însă, că adesea există mizerie făcută de copii, vase murdare în chiuvetă și tot felul de proiecte realizate pe jumătate. De asemenea, recunosc că locuința noastră nu este la fel de curată precum casa mamei, dar asta nu mă deranjează. De fapt, nu mă gândesc la asta deloc.

Nu știam cum să-i răspund mamei mele, așa că am `zburat`. Niciodată nu știu ce să spun în momente de genul asta. Dar gândindu-mă la acele momente, cred că percepția mamei mele despre casa noastră reflectă într-adevăr epoca în care a crescut. Face parte din generația baby boom. Nu mi-am cunoscut tata atât de bine, dar îmi amintesc că mi-a dat sfatul ăsta cu privire la alegerea unei soții: `Viziteaz-o acasă pe neașteptate. Vezi cum arată casa ei. poți spune multe despre o femeie prin cum își păstrează casa`. Cred că preocuparea mamei mele față de o casă curată are multe de-a face cu încercarea ei de a răspunde așteptărilor din tinerețea ei.

Însă, spre deosebire de tatăl meu, nu m-am gândit într-adevăr la o casă curată atunci când m-am căsătorit. M-am gândit la cât de mult îmi place ceea ce spune. M-am gândit la cum mă face să mă simt. M-am gândit la cât de mult zâmbește. Mi-a plăcut asta. M-am gândit la modul în care era dulce și grijulie și cum părea să fie genul de mamă pe care mi-aș dori-o pentru copiii mei. După câteva momente în care am încercat să găsesc cuvintele potrivite, am spus în cele din urmă: `Nu m-am căsătorit pentru o casă curată. M-am căsătorit pentru că ea mi se pare persoana potrivită alături de care să-mi petrec întreaga viață`.Tăcere.

Am pus niște vase în mașina de spălat. În cele din urmă, mama a spus: `Ei bine … probabil că este mai important decât o casă curată`”, a scris bărbatul.

 

×
Subiecte în articol: casatorie soacra nora marturisire inedita

Desfăşurare impresionantă de forţe

Primele imagini de la barajul fisurat de la Tăul Mare

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close