Antena 3 CNN Actualitate Inedit Șeful ANPC, după ce Liviu Dragnea a criticat Protecția Consumatorilor în noul său vlog culinar: "Sunt convins că a fost mai preocupat de elaborarea rețetarelor"

Șeful ANPC, după ce Liviu Dragnea a criticat Protecția Consumatorilor în noul său vlog culinar: "Sunt convins că a fost mai preocupat de elaborarea rețetarelor"

Șeful ANPC, Horia Constantinescu, a răspuns, la Antena 3 CNN, criticii subtile lansate de Liviu Dragnea în proaspăt lansata "emisiune" culinară de pe Youtube, referitoare la informațiile de pe alimentele din magazine.

de Mia Lungu    |    03 Apr 2023   •   14:00

Liviu Dragnea și-a lansat propriul canal de YouTube și a prezentat și o primă rețetă: mâncarea de fasole galbenă păstăi. În înregistrare, acesta face referire la ANPC, criticând instituția pentru lipsa unor unor măsuri care să asigure o mai bună informare a cumpărătorilor asupra alimentelor din magazine.

”Nu mai folosesc demult produse cumpărate din magazin pentru că nu mai am încredere. Pur și simplu nu mai am încredere.

Știu că cei de la instituția aia care ar trebui să controleze nu prea au curaj să se ia de ei, nu am văzut nicăieri în lume ca în limba țării respective să scrie atât de mic încât să ai nevoie de lupă ca să citești ce scrie acolo”, a spus Liviu Dragnea.

Citește și: Liviu Dragnea s-a reprofilat! Și-a făcut propria emisiune pe Youtube | Zeci de mii de vizualizări în doar câteva ore

Replica lui Horia Constantinescu a fost una plină de sarcasm.

"Sunt convins că dânsul a fost mai preocupat de elaborarea rețetarelor pe care acum văd că le transmite în spațiul public și nu a avut timp să dedice acțiunilor noastre de control. Noi aplicăm sancțiuni pentru dimensiunea caracterelor de pe etichetele suplimentare de foarte mult timp.

Suntem în discuții foarte avansate cu marea majoritate a marilor retaileri și transmitem acestora cu fermitate că ne dorim produse cu inscripționarea principală în limba română. Nu sunt puține deja produsele ce au remediat cele constatate de colegii mei, și aici mă refer la operatori economici de anvergură.", a spus șeful ANPC, la Antena 3 CNN.

×
Subiecte în articol: şeful ANPC Liviu Dragnea culinar
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close