Antena 3 Actualitate Inedit ”Teoria fericirii”, în viziunea lui Albert Einstein. Ce este și cât este de adevărată

”Teoria fericirii”, în viziunea lui Albert Einstein. Ce este și cât este de adevărată

25 Oct 2017   •   16:37
”Teoria fericirii”, în viziunea lui Albert Einstein. Ce este și cât este de adevărată

Este una dintre cele mai mari minți din istoria omenirii. Acum revine în atenția publicului. ”Teoria fericirii” a lui Albert Einstein este simplă și eficientă.

În 1922 călătorea spre Japonia, pentru o serie de prelegeri, pentru care a primit 2.000 de lire sterline de la gazdele sale japoneze. În timpul acestei călătorii Einstein a aflat că este câștigătorul Premiului Nobel pentru Fizică.

Vestea a atras numeroși curioși în Japonia, iar Einstein a fost impresionat, dar și jenat de toată această publicitate. Și a decis să pună pe hârtie sentimentele sale.

La hotelul său a venit un mesager, iar Einstein fie nu a avut mărunțiș, fie acesta a refuzat bacșișul. Atunci, fizicianul a scris două bilețele pe care i le-a dat. ”Dacă ești norocos, într-o zi astea vor valora mai mult decât niște mărunțiș” i-ar fi spus Einstein.

Aceste bilețele, în care Einstein vorbește despre cum să trăiești o viață plină și fericită s-au vândut marți la licitație pentru 1,8 milioane de dolari. Vânzătorii cu siguranță sunt acum fericiți.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close