Antena 3 CNN Actualitate Inedit Un român ocupă locul 4 în topul celor mai demonici bărbați din istorie. Despre cine este vorba

Un român ocupă locul 4 în topul celor mai demonici bărbați din istorie. Despre cine este vorba

Un site care se ocupă cu unele dintre cele mai ciudate topuri a realizat un clasament al celor mai răi oameni din toate timpurile. Lista nu a fost însă întocmită în funcție de număr crimelor pe care aceștia le-au realizat, ci în funcție de brutalitatea acțiunilor.

Un român ocupă locul 4 în topul celor mai demonici bărbați din istorie. Despre cine este vorba
Sursa foto: foto: Pixabay.com
21 Ian 2020   •   20:27

Autorul materialului de pe site-ul Listverse a inclus și un român în top, Vlad Țepeș ocupând locul al patrulea.

Iată mai jos topul:

Josef Stalin: Cel mai diabolic om al istoriei este văzut Stalin, de numele căruia se leagă între 10 și 60 milioane de morți.

Adolf Hitler: Hitler este responsabil de moartea a peste șase milioane de evrei din întreaga lume, dar și de uciderea a altor câteva zeci de milioane de persoane, din cauza urei sale rasiale.

Ivan cel Groaznic: Este primul domnitor al rusiei care s-a intitulat țar și a ucis mai multe persoane, printre care și pe propriul său fiu.

Vlad Țepeș: Cei de la listverse îl caracterizează pe Țepeș ca fiind cel care a constituit muza romanului Dracula.

Mai mult, autorii materialului afirmă că Vlad Țepeș este privit în România ca un prinț cu un bun simț al justiției și este cunocsut pentru legendele pedepselor sale crunte.

Pol Pot: Liderul khmerilor roșii ocupă locul al 5-lea, fiind acuzat de asasinarea a două milioane de cambodgieni, scrie Adevărul.

 

×
Subiecte în articol: Vlad Tepes Josef Stalin Adolf Hitler
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close