Antena 3 CNN Actualitate Infotrafic. Vezi aici drumurile blocate din ţară

Infotrafic. Vezi aici drumurile blocate din ţară

Infotrafic. Vezi aici drumurile blocate din ţară
Sursa foto: Foto: Mediafax
23 Feb 2011   •   10:01

Viscolul şi ninsoarea abundentă au dat peste cap traficul în toată ţara. S-a circulat foarte greu, cu 10-20 km/h în unele zone. Mai multe drumuri au fost blocate, iar şoferii au fost nevoiţi să aştepte zeci de minute intervenţia utilajelor de deszăpezire.

În judeţul Suceava, drumul comunal din Scheia a fost blocat mai bine de o oră din cauza poleiului.

Probleme au fost şi pe drumurile din Mehedinţi, unde stratul de zăpadă a depăşit 20 de centimetri. Pe DN 56, care face legătura între Drobeta Turnu Severin şi Calafat, au fost probleme mai multe ore, din această cauză.

Şi şoferii care s-au aflat pe Drumul Piteşti-Vâlcea din Argeş au aşteptat mai mult de oră deblocarea şoselei, după ce un tir a derapat. Maşinile nu au putut înainta din cauza viscolului prea puternic.

De asemenea, la acestă oră, în zona localităţii prahovene Cheia şi în judeţul Braşov (pe DN10 şi DN11) circulaţia este îngreunată din cauza unui strat subţire de zăpadă, iar pe anumite porţiuni se poate forma polei.

Traficul se desfăşoară în condiţii dificile şi pe cele două autostrăzi (A1 Bucureşti - Piteşti şi A2 Bucureşti - Constanţa), din cauza ninsorii şi a carosabilului ud, nefiind semnalate însă blocaje sau alte probleme deosebite.

Se circulă cu dificultate în judeţul Tulcea, pe DN22 (în zona Topolog), în judeţul Buzău, pe DN2 Rămnicu Sărat - Buzău, în judeţul Alba, pe DN74 Zlatna - Abrud şi DN75 Câmpeni -Arieşeni.

×
Subiecte în articol: Infotrafic drumuri zapada
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close