Antena 3 CNN Actualitate Ingrid Iordache, una dintre marile speranțe ale Tineretului Social-Democrat, se alătură Partidului Puterii Umaniste (social-liberal)

Ingrid Iordache, una dintre marile speranțe ale Tineretului Social-Democrat, se alătură Partidului Puterii Umaniste (social-liberal)

Umaniștii au anunțat, în cadrul unui eveniment organizat la Arad, extinderea echipei partidului, prin venirea lui Ingrid Iordache, alături de aproximativ 200 de noi membri.

Ingrid Iordache, una dintre marile speranțe ale Tineretului Social-Democrat, se alătură Partidului Puterii Umaniste (social-liberal)
06 Mar 2020   •   21:37

Ingrid Iordache are 25 de ani și a fost, până recent, președintele organizației locale a tinerilor social-democrați. Acum a preluat conducerea filialei arădene a PPU (social-democrat).

În sală a fost prezent și deputatul PSD Dorel Căprar, cel care până recent a condus organizația Arad a social-democraților.

Contextul politic a determinat-o pe Ingrid Iordache, tânăr politician considerat de mare perspectivă, să aleagă echipa umanistă pentru a putea pune în practică viziunea sa pentru viitor.

”Am văzut o mare nedreptate, aici la Arad. În fața lucrurilor de acest fel fie te resemnezi, fie te revolți și încerci să provoci o schimbare fundamentală. Eu nu mă resemnez! Dimpotrivă, intru în jocul politic, dar nu pentru a-l perpetua, ci pentru a-l schimba”, a transmis Ingrid Iordache în cadrul evenimentului de la Arad.

×
Subiecte în articol: Ingrid Iordache
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close