Antena 3 Actualitate Ingrid Mocanu desființează un judecător CSM

Ingrid Mocanu desființează un judecător CSM

01 Mai 2019   •   19:09
Ingrid Mocanu desființează un judecător CSM

„Da, oameni buni, așa gândește un ”judecător”... culmea și membru CSM”, reacționează avocata Ingrid Mocanu la afirmațiile judecătorului CSM, Bogdan Mateescu, care a atras atenția asupra înmulțirii faptelor antisociale din ultima perioadă, menționând că ar trebui să ne întrebăm dacă nu cumva acestea sunt consecințe ale relaxării legislației penale.

„Da, oameni buni, așa gândește un ”judecător”... culmea și membru CSM. Deci măsurile de ”relaxare penală”, care NU EXISTĂ, sunt de vină pentru creșterea infracționalității adevărate.

NU impotența și incompetența unora dintre ”magistrați” care nu visează decât funcții, auto-protecție, comportament discreționar fără răspundere. 
NU discursurile lor halucinante anti-”corupție”, în fapt reală, dar cea reală stă în nelucrare iar cea ”inventată” aruncată la judecători presați să condamne.
NU lipsa unora de profesionalism, care stau în birouri pe sute de milioane (considerând că li se cuvin că doar sunt mai deștepți decât oricine, vorba lui Lazăr) fără să facă cercetare penală efectivă, visând să ”facă” niște pești mari pe bază de ”denunțuri din pușcărie”.
NU pasivitatea totală a lor, a celor din CSM și Inspecție, care refuză să sancționeze astfel de derapaje, că doar ”corb la corb nu-și scoate ochiii”.
NU, cică legiferarea PSD ... care nu există și care oricum nu are absolut, dar absolut nicio legătură cu aceste fapte.
PS - în numele lui, transmit scuze magistraților corecți și competenți care sunt făcuți de râs de acest tip de indivizi lipsiți de scrupule și de jenă!”, scrie Mocanu pe Facebook.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close