Antena 3 CNN Actualitate Ingrid Mocanu, reacție după condamnarea Andreei Cosma: Acum înțelegeți de ce Securitatea scoate necunoscători în stradă să nu dispară abuzul în serviciu?

Ingrid Mocanu, reacție după condamnarea Andreei Cosma: Acum înțelegeți de ce Securitatea scoate necunoscători în stradă să nu dispară abuzul în serviciu?

Ingrid Mocanu, reacție după condamnarea Andreei Cosma: Acum înțelegeți de ce Securitatea scoate necunoscători în stradă să nu dispară abuzul în serviciu?
04 Dec 2018   •   15:32

Avocatul Ingrid Mocanu a reacționat după ce Andreea Cosma a fost condamnată la patru ani de închisoare cu executare.

”Andreea Cosma a fost condamnată la 4 ani de cuplul Francesca - Șelaru (în mod cert Grădinaru a fost opinia separată) pentru că a autentificat un contract cu preț sub valoarea din grila notarilor, deși a taxat la acea valoare. Cică abuz în serviciu. Orice notar a încheiat acest tip de contract și știe că așa ceva nu poate fi penal.

Eu am fost condamnată (de Trancă) tot 4 ani pentru că nu am observat că nu știu ce rapoarte de evaluare nu ar fi fost bune (deși în cursul judecății s-a constatat că erau). Tot abuz în serviciu. Orice jurist știe că evaluatorul este independent și că nu îi poți impune opinia ta, nici măcar nu îl poți cenzura ca jurist fără expertiză în evaluare. Și că dacă expertul desemnat spune că nu e prejudiciu, atunci nu există abuz.

Judecătoarele Piciarcă - Bădescu au fost condamnate - tot vreo 4 ani tot de cuplul Șelaru - Francesca - pentru că știu ei că o soluție de achitare este nelegală, deci era abuz în serviciu.

Dragnea abuz în serviciu că niște dudui nu se duceau la serviciu (aproape 4 ani). Va merge la pușcărie și el, dacă nu face nimic, chiar dacă intoxicările curg gârlă din nou și i se promit salvări miraculoase.

Așadar, orice om sănătos la cap ȘTIE că oameni nevinovați sunt condamnați de judecătorii de Sistem degeaba. Abuzul în serviciu este modalitatea perfectă. Acum înțelegeți de ce Securitatea scoate necunoscători în stradă să nu dispară abuzul în serviciu? Le dispare instrumentul de paradeală.

PS - în loc să înfunde pușcăriile, acești indivizi continuă să distrugă destine ... și politicienii să viseze negocieri. Se pare că 4 ani este pedeapsa standard "de paradeală" - a fost mesajul avocatei Ingrid Mocanu.

Deputatul PSD Andreea Cosma, fiica fostului preşedinte al CJ Prahova Mircea Cosma, a fost condamnată, marţi, de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, la 4 ani de închisoare cu executare pentru complicitate la abuz în serviciu într-un dosar privind vânzarea la preţuri subevaluate a unor terenuri ale cazărmii 'Ciuperceasca', intrată în activul Parcului Industrial Plopeni în urma unui schimb de terenuri cu MApN.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close