Antena 3 CNN Actualitate Injecţiile cu acid hialuronic, la mare căutare printre româncele lovite de criză (VIDEO)

Injecţiile cu acid hialuronic, la mare căutare printre româncele lovite de criză (VIDEO)

Injecţiile cu acid hialuronic, la mare căutare printre româncele lovite de criză (VIDEO)
Sursa foto: Buze
18 Iun 2009   •   22:39

O vizită la medic şi pleci cu zâmbetul pe buze. Un zâmbet creat cu o injecţie, bineînţeles, pentru că medicina estetică prinde din ce în ce mai mult la femeile din România. Însă, din cauza crizei, româncele se reorientează de la operaţiile costisitoare la retuşuri făcute cu injecţii.

Chipul perfect, zâmbetul perfect, sânii perfecţi... Cât e de la natură şi cât e măestria medicului nimeni nu poate spune. Însă un lucru e cert. În chirurgia plastică nimic nu e imposibil.

Iar vechiul botox a fost înlocuit de altceva. Mai eficient, spun medicii: acidul hialuronic. Pielea se repară fără bisturiu şi fără perioade mari de recuperare. Doar cu o injecţie.

Sunt zeci de produse pe piaţă. Pentru gât, obraji sau sprâncene. Însă cele mai căutate sunt cele pentru buze. Cu o seringă, medicul injectează uşor substanţa. Acidul hialuronic întinde pielea şi o face să arate din nou mai tânără.

Cel mai bine o ştie o femeie de 56 de ani care nu e la prima încercare. Alte femei, deşi arată bine, vor să se menţină. Aşa că şi ele apelează la injecţiile de întinerire. Unele femei nu sunt pe deplin mulţumite de cum au fost dotate de la natură. Aşa că intervin doar puţin, cât să o corecteze.

De fapt, aceasta este şi noua tendinţă în chirurgia plastică. Intervenţii cât mai mici, dar de efect.

O injecţie pentru zâmbet costă în jur de 250, 300 de euro, iar efectul se întinde de-a lungul unui an. Nu pot face aceste intervenţii femeile care sunt însărcinate sau alăptează şi cele care au infecţii la nivelul pielii.

Dacă deocamdată aceste injecţii sunt la mare căutare, viitorul aparţine celulelor stem şi ingineriei genetice.



Observator


×
Subiecte în articol: buze chirurgie plastica
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close