Antena 3 CNN Actualitate Înjunghiat de soţie, un bărbat din Constanţa a inventat un jaf ca să-şi scape nevasta de închisoare

Înjunghiat de soţie, un bărbat din Constanţa a inventat un jaf ca să-şi scape nevasta de închisoare

O poveste încâlcită a avut loc în judeţul Constanţa, acolo unde poliţia a fost chemată să intervină după ce un bărbat a fost înjunghiat în spate. Ajunşi la locul faptei, agenţii au găsit victima în agonie, acuzând un atac al unui tâlhar. Adevărul avea însă să fie altul.

Înjunghiat de soţie, un bărbat din Constanţa a inventat un jaf ca să-şi scape nevasta de închisoare
Sursa foto: Antena 3
de Cristi Popovici    |    11 Ian 2021   •   20:40

Totul a avut loc în comuna Castelu, din judeţul Constanţa, duminică 10 ianuarie. Un bărbat trecut de 60 de ani a fost înjunghiat în spate a ajuns de urgenţă la spital. Înainte de a fi preluat de medicii de pe ambulanţă, el le-a povestit poliţiştilor că un tâlhar l-a tăiat cu cuţitul. În tot acest timp, soţia lui tremura şi părea că ascunde ceva.

Odată bărbatul luat de paramedici, poliţiştii au luat-o la întrebări pe femeie care s-a contrazis în declaraţii, ajungând în cele din urmă să spună adevărul. Unul care i-a bulversat şi pe agenţi. Aşa se face că cei doi soţi s-au luat la ceartă în gospodărie, iar bărbatul a jignit-o pe femeie. Aceasta, având un cuţit în mână, ar fi vrut să-i tragă o palmă soţului ei. Ar fi uitat însă că ţine în mână un obiect ascuţit pe care l-a înfipt bărbatului în spate.

În stare de şoc, femeia a pus mâna pe telefon şi a sunat la 112. În aşteptarea ajutoarelor, cei doi şi-au dat seama că femeia ar putea ajunge la închisoare dacă bărbatul nu supravieţuieşte. Aşa că atunci când au ajuns poliţiştii, soţul le-a spus că a fost atacat de hoţi.

Odată aflată versiunea reală a atacului, bărbatul a fost condus la spital, iar soţia lui a ajuns la Parchet pentru continuarea anchetei, anunţă Focuspress.ro.  Ea a recunoscut în fața procurorilor că şi-a înjunghiat bărbatul, însă fără intenție. Procurorul a considerat că femeia nu reprezintă un pericol, motiv pentru care va fi cercetată în stare de libertate.

×
Subiecte în articol: Constanța
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close