Antena 3 CNN Actualitate Înregistrare audio incredibilă: Șpaga de 10% nu a dispărut nici din Guvernarea PNL

Înregistrare audio incredibilă: Șpaga de 10% nu a dispărut nici din Guvernarea PNL

Antena 3 a difuzat, miercuri, o înregistrare-bombă care demonstrează Șpaga de 10% nu a dispărut nici din Guvernarea PNL. În înregistrare se aude cum directorul unei instituții vorbește despre cum venea cu șpaga la București.

Înregistrare audio incredibilă: Șpaga de 10% nu a dispărut nici din Guvernarea PNL
Sursa foto: Pixabay.com
de Gabriel Dano    |    06 Ian 2021   •   17:50

Cel care cere șpagă, în numele sistemului este Nicolae Chirana, directorul liberal al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Călărași. Acesta ocupă acest post de la jumătatea lunii martie a anului 2013. La data numirii sale, era președintele Organizației de tineret din cadrul structurii călărășene a Partidului Național Liberal, precizează Marin Badea, cel care a făcut publică înregistrarea.

'Trebuie să ma achit față de o terță persoană'

“…Revenind la lucruri serioase: vedem cum trebuie să rezolvăm problema, că trebuie să o aducem în normalitate oarecum. Pentru că și eu sunt interesat foarte mult ca treaba să meargă bine și la voi pentru că instituția trebuie să beneficieze de serviciile voastre foarte ok. Pe de altă parte, neoficial acum, am vorbit cu Angelica și eu v-am rugat să vorbească cu toată lumea despre o problemă pe care eu trebuie să mă achit, în fiecare lună, la o terță persoană.

Sunt niște lucruri care sunt neoficiale. Și ea o să vă explice mai departe, nu pot să vorbesc aici, da? Și cu nesupărare, cu supărare, trebuiesc rezolvate. Eu vreau să am discuția asta cu voi ca să vă spun lucrurile cum stau: că în anumite proiecte, există anumite interese. Da? Mai neoficial. Și unele lucruri se fac pe înțelegere. Da? Și eu, ca să iau locurile astea, am negociat cu cineva.

'Trebuie să dau înapoi ceva. Da? Deci nu vreau să existe supărare'

În schimb, trebuie să dau înapoi ceva. Da? Deci nu vreau să existe supărare, nu vreau să existe absolut nimic, dacă aveți ceva de spus, spuneți aici și eu vă înțeleg pe toată lumea. Dar, la rândul meu, trebuie să mă înțeleg și eu cu omul respectiv care a decis chestia asta. Și trebuie, ca orice persoană, în România, cum să spun? Ca să-mi perpetuez relația. Da? Pentru că n-au apărut din senin posturile astea ale voastre și nici proiectul ăsta. Și fiecare, acuma, cere, c-așa este!

'Nu am făcut în viața mea așa ceva și nu îmi convine. Altfel nu reușești. Asta-i România!'

Deci, vă spun, nu-i pentru mine, clar, nu-mi permit să fac așa ceva, dar oamenii ăia n-au simțul măsurii. Și mă contabilizează: ia să vedem luna asta ce ai făcut? Ați înțeles?… D-aia am vrut să vă chem pe toți, să discutăm față în față, să ajungem la o înțelegere. Pentru că nici mie nu-mi convine, nu am făcut în viața mea așa ceva și nu îmi convine.

Dar am intrat în sistem, dintr-o anumită postură, și trebuie ca sistemul ăla, fiind așa nenorocit, să intri în el. Altfel nu reușești. Asta-i România!”, a spus Nicolae Chirana.

Contactat de Antena 3, directorul AJOFM Călărași a negat cele afirmate în înregistrare.

×
Subiecte în articol: spaga
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close