x close

Întâlnire Traian Băsescu - Bercea Mondial, păzită de SPP-işti

de M.Z.    |    27 Iun 2014   •   13:18

În 2009, preşedintele Traian Băsescu s-a întâlnit cu Regele Cioabă şi cu Bercea Mondial, cu care a avut o discuţie privată.

Alături de preşedinte s-au aflat generalul SPP, Gabriel Creţu, şi încă un ofiţer SPP.

În mod normal, serviciile de protecţie îl informează în amănunt pe preşedinte despre persoanele cu care se întâlneşte.

Astfel, Traian Băsescu nu poate spune că nu ştia cine sunt cei din familia Bercea. 

Citiţi şi În ce anturaj se învârte preşedintele Traian Băsescu


Fratele preşedintelui este acuzat că, în perioada 20 februarie 2011 - 22 februarie 2012, ar fi primit 250.000 de euro de la fiul lui Bercea Mondial, Florin Anghel, prin intermediul lui Marian Căpăţână, pentru a interveni la judecători să dispună o soluţie favorabilă în dosarul în care Sandu Anghel era judecat pentru tentativă de omor, respectiv că şi-a înjunghiat un nepot.

Anchetatorii susţin că, în schimbul banilor, Mircea Băsescu ar fi promis că va interveni la judecători să dispună fie condamnarea lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, la o pedeapsă mai mică, fie punerea în libertate.
 
VIDEO. Mircea Băsescu recunoaşte că a luat bani să intervină pentru eliberarea lui Bercea Mondial: La mine au ajuns 250.000, mi s-a pus MORMANUL DE DOLARI în braţe. Traian Băsescu ştie

Pe 20 iunie, fratele preşedintelui, Mircea Băsescu, a fost dus în arestul Poliţiei Capitalei, după ce magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile, hotărâre pe care apărătorul lui a contestat-o la Curtea de Apel.

Citeşte mai multe despre:

Traian Basescu Bercea Mondial Regele Cioaba SPP
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati