Antena 3 CNN Actualitate Interlopul Fane Vancică a fost reținut pe Aeroportul Otopeni! Ce le-a spus polițiștilor despre femeia pe care a bătut-o și a umilit-o

Interlopul Fane Vancică a fost reținut pe Aeroportul Otopeni! Ce le-a spus polițiștilor despre femeia pe care a bătut-o și a umilit-o

Interlopul care și-a bătut cu bestialitate amanta a fost reținut de polițiști pe Aeroportul Otopeni și dus direct la Audieri. Fane Vancică se întorcea din Italia și le-a spus polițiștilor că femeia bătută este sadomasochistă și îi place să fie agresată.

Interlopul Fane Vancică a fost reținut pe Aeroportul Otopeni! Ce le-a spus polițiștilor despre femeia pe care a bătut-o și a umilit-o
Sursa foto: TikTok
de Corina Matlinschi    |    02 Sep 2022   •   09:13

La data de 01 septembrie, ora 22:15, Secția 16 Poliție a fost informată de către polițiști din cadrul Poliției de Frontieră Aeroport Henri Coandă București cu privire la faptul că numitul Niță Cami, zis Fane Vancică, se află în custodia acestora. 

A fost pus în executare un mandat de aducere emis pe numele acestuia, fiind condus la sediul Secției 16 Poliție, unde a fost audiat. 

Totodată i-au fost readuse la cunoștință măsurile prevăzute de ordinul de protecție, emis pe numele său, în data de 30 august. 

Acesta a declarat, în cadrul audierilor, faptul că el și persoana vătămată "se iubesc foarte mult, iar aceasta este sadomasochistă și îi place să fie bătută”. 

Victima nu mai poate depune plângere și asta deoarece imaginile care au apărut zilele trecute pe rețelele sociale au fost filmate în luna mai, iar conform Codului Penal, aceasta putea depune o plângere în termen de trei luni, termen care a expirat. 

Interlopul Fane Vancică, filmat când îşi umileşte amanta şi o loveşte fără milă în direct pe TikTok 

Interlopul Fane Vancică, membru al clanului cu acelaşi nume din Bucureşti şi influencer pe TikTok, acolo unde este urmărit de sute de mii de tineri, a fost filmat când îşi umileşte amanta. Mai mult, pe imagini se poate observa cum interlopul o loveşte fără milă.  

Clipul video a fost postat pe TikTok şi apoi a fost preluat şi distribuit pe Facebook şi YouTube, iar promovarea nu se putea face fără acceptul lui Fane Vancică. 

Scandalurile inventate şi provocările la limita legii fac parte, în ultima perioadă, din arsenalul interlopilor care au ajuns influenceri pe TikTok, acolo unde fac live-uri şi concursuri ce sunt urmărite de zeci de mii sau chiar sute de mii de tineri, în special copii. 

Pentru live-uri şi concursuri, influencerii primesc anumite token-uri ce ulterior sunt transformate în bani. Aşa se face că şi interlopii, recunoscuţi în trecut ca fiind extrem de periculoşi, s-au apucat de TikTok. 

În prezent, contul lui Fane Vancică de TikTok numără peste 160.000 de urmăritori, în timp ce clipurile sale video au peste 700.000 de aprecieri. 

Fane Vancică, filmat când îşi bate şi umileşte amanta 

Aşa s-a întâmplat şi în cazul clipului video în direct când Fane Vancică îşi bate şi umileşte amanta. 

Pe imagini se poate observa cum interlopul stă pe un scaun şi se ridică din când în când pentru a lovi cu piciorul, în timp ce amanta lui stă ghemuită, în genunchi, pe podea. 

Mii de oameni au urmărit scenele îngrozitoare, iar mulţi dintre ei ne-au trimis clipul video fie pe adresa de e-mail a redacţiei, fie pe numărul de WhatsApp. 

Promovat în online, clipul video a vrut să fie, din partea interloplui, lansarea unui nou scandal la care să poată răspunde prin live-uri pe TikTok, aşa cum, de altfel, s-a şi întâmplat. 

"Eram beat şi nu mi-am luat pastilele", a fost scuza lui Fane Vancică. 

×
Subiecte în articol: Fane Vancică
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close