Antena 3 CNN Actualitate Interlopul Butoane va fi executat silit, din cauza familiei senatorului Măgureanu

Interlopul Butoane va fi executat silit, din cauza familiei senatorului Măgureanu

Interlopul Butoane va fi executat silit, din cauza familiei senatorului Măgureanu
Sursa foto: Foto: VideoNews
18 Oct 2011   •   17:05

Interlopul Octavian Grecu, zis Butoane, va fi executat silit, din cauza familiei senatorului Cezar Măgureanu.

Decizia a fost luată marţea aceasta de către Tribunalul Giurgiu. Fiica seantorului nu a rambursat un credit girat de Butoane.

Corespondentul Petre Nechita a intrat în legătură telefonică la emisiunea "100 de minute" şi a explicat că este vorba despre o decizie executorie, dar nu şi definitivă, aceasta putând fi atacată ulterior în instanţă. El a adăugat că deşi hotărârea poate fi pusă în practică, de obicei se poate ajunge la o înţelegere între cele două părţi implicate. Conform deciziei, cele trei vile ale lui Butoane ar urma să fie scoase la licitaţie.

Interlopul girase cu trei vile aflate în Giurgiu. El apare ca girant într-un contract de împrumut între firma ginerelui senatorului de Giurgiu Cezar Măgureanu şi o instituţie bancară. Creditul luat de firma fiicei senatorului era în valoare de 300.000 de euro.

Într-o înscriere din 7 octombrie 2009, pe lângă depozite bancare ale firmei în cauză, figurează drept garanţie şi cesionarea unor poliţe de asigurare pe numele lui Octavian Grecu pentru trei vile situate în Giurgiu, pe strada Neajlovului.

 





×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close